Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Megjelenési dátumot kapott a The Escapists The Walking Dead

PC-re és Xbox One-ra is napokon belül megjelenik a Team 17 új játéka.

2015.09.26. 16:51 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Napokon belül megérkezik a kukacairól híres Team 17 új játéka, a The Escapists The Walking Dead. Nem, ennek ezúttal a világon semmi köze a háborús kukacok acsarkodásához, cserébe meglovagolja napjaink (talán lassan lecsengőben lévő) zombis divatját. Egy pixel art grafikájú túlélőjátékról vagy ugyanis szó, amely az idén megjelent The Escapists című játékot vegyíti a népszerű képregény, a The Walking Dead világával. A küldetések (szám szerint öt) is a képregényekből lesznek ismerősek: Harrisom Memorial kórház, Green farm, Meriwether javítóintézet, Woodbury és Alexandria.
A The Escapists The Walking Dead szeptember 30-án fog megjelenni PC-re és Xbox One-ra. ■

előző
következő
Megjelenési dátumot kapott a The Escapists The Walking Dead
Megjelenési dátumot kapott a The Escapists The Walking DeadMegjelenési dátumot kapott a The Escapists The Walking DeadMegjelenési dátumot kapott a The Escapists The Walking DeadMegjelenési dátumot kapott a The Escapists The Walking DeadMegjelenési dátumot kapott a The Escapists The Walking DeadMegjelenési dátumot kapott a The Escapists The Walking DeadMegjelenési dátumot kapott a The Escapists The Walking DeadMegjelenési dátumot kapott a The Escapists The Walking DeadMegjelenési dátumot kapott a The Escapists The Walking DeadMegjelenési dátumot kapott a The Escapists The Walking DeadMegjelenési dátumot kapott a The Escapists The Walking DeadMegjelenési dátumot kapott a The Escapists The Walking DeadMegjelenési dátumot kapott a The Escapists The Walking DeadMegjelenési dátumot kapott a The Escapists The Walking DeadMegjelenési dátumot kapott a The Escapists The Walking DeadMegjelenési dátumot kapott a The Escapists The Walking DeadMegjelenési dátumot kapott a The Escapists The Walking DeadMegjelenési dátumot kapott a The Escapists The Walking Dead
The Escapists The Walking Dead
A legutóbbi The Escapists The Walking Dead cikkek, hírek

hozzászólások (0)

további hírek

JátszóDome: Shadow Tactics - Blades of the Shogun #8

A hatodik küldetéssel folytattuk a végigjátszást.

Íme, a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands szóló módja

Az eddigi előzetesek rendre a kooperatív módot promózták, hát most megnézhetjük, milyen lesz egyedül játszani.

Már elérhető a Might & Magic Showdown korai változata

Megelevenednek az asztali szerepjátékok csatái.

For Honor harcosok és béta részletek

Hamarosan elrajtol a játék zárt bétája, ennek apropóján összegyűjtöttük az összes harcos bemutatkozó videóját. Garantált lehetőség van a bétában való részvételre is!

Év játéka 2016. szavazás

Ismét olvasóink szavazatai döntenek a díjak sorsáról.