25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Játékhírek

Assassin’s Creed Syndicate sztori trailer

Ismerd meg a játék történetét alakító legfontosabb szereplőket!

Írta: GeryG 1 hozzászólás

Már nincs egy hónap az Assassin’s Creed Syndicate premierjéig. A Ubisoft a napokban új trailert tett lőtt fel a világhálóra, amelyben a játék történetét és annak fontosabb alakjait mutatják be.
A Ubisoft érthetően nem szeretne egy újabb Assassin's Creed Unity szintű fiaskót, ezért a Syndicate esetében nagyon odafigyelnek mind a hibák kijavítására, mind az optimalizációra. Ezt egyrészt technológiai fejlesztésekkel, másrészt kisebb-nagyobb változtatásokkal érik el. A fejlesztők immár nem akarnak túl sokat fogni, inkább a realitás talaján maradva kisebb léptékű jelenetekben gondolkoznak. Ez persze nem azt jelenti, hogy a Syndicate bármilyen szempontból is rosszabb vagy kevesebb lenne a Unityhez képest, csak épp azokat az elemeket dolgozzák át alaposan, amik ott nem működtek megfelelően. Ilyen többek között a nagy tömegek megjelenítésével látványosan küszködő grafikus motor, amelyet ezúttal jóval könnyebb feladat elé állítanak: az utcákon sokkal kevesebben lézengenek majd, de ezt nem érezzük majd visszalépésnek. A bejárható épületek száma is csökken a hírek szerint, cserébe ezek kidolgozottsága nem csorbul. Az Assassin’s Creed széria egyik érdekes, ám az utóbbi időben (a történet alakulása miatt) egy picit háttérbe szorult része a napjainkban játszódó történeti szál volt. A Ubisoft erről most mélyen hallgat, mindössze annyit tudni, hogy ezúttal is lesz ilyen szál, csak épp a Unityval ellentétben itt fontos szerepe is lesz.
Az Assassin’s Creed Syndicate a három bemutató mellett a napokban egy sztori-trailert is kapott, lejjebb ezt is megnézhetitek. A premierre pedig már tényleg nem kell sokat várni, hiszen október 23. már csak néhány hétre van. Ekkor eldől, hogy milyen irányba halad tovább a széria: a Unity után ismét felfelé ível a pályája vagy végérvényesen megindul a lejtőn?

Kattints ide, ha tetszett a cikk!

Assassin's Creed Syndicate

Platform:

Fejlesztő: Ubisoft Quebec

Kiadó: Ubisoft

Forgalmazó: PlayON

Megjelenés:
2015. október 23. PC
n/a: PS4, X1

» Tovább a játék adatlapjára

GeryG

GeryG
2010 végén csatlakozott a PC Dome cikkírói csapatához, pár hónappal később pedig már hírszerkesztőként is tevékenykedett. Lassan 15 ezer írásos anyag fűződik a nevéhez a magazinban, amivel a képzeletbeli dobogó csúcsán áll.

HOZZÁSZÓLÁSOK

VodevilX
VodevilX [11345]
Hmm a bejelentés után hamar lecsillapodtam, nem is izgatott különösebben, talán azért mert megtudtam, hogy Ubisoft Kiev készíti a csodálatos PC verziót...
De ez bizony elég hatásos trailer!
» Összes hozzászólás listázása a fórumban (1 db)