Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Nem lesz sztorija a Tom Clancy’s Rainbow Six: Siege-nek

Nem lesz egyszemélyes kampány, mindössze botok ellen játszhatunk magunkban.

2015.09.28. 18:58 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Emlékeztek még a Battlefield 1942-re? Egyike volt azoknak az FPS-eknek a 2000-es évek elején, amely nem rendelkezett hagyományos értelemben vett egyszemélyes kampánnyal. Mindössze a többjátékos mód pályáit és játékmódjait teljesíthettük egyedül MI által vezérelt botok ellen. Fura megközelítés volt, de hajlamosak voltunk lenyelni, hiszen a játék egyébként remek szórakozást nyújtott.
Nos, az egyelőre még kérdéses, hogy a Ubisoft akciójátéka, a Tom Clancy’s Rainbow Six: Siege mennyire lesz szórakoztató – erre jelenleg leginkább a bétán résztvevők tudnának válaszolni. Az viszont nem kérdés, hogy a játék valami másban hasonlítani fog az első Battlefield játékra: nem lesz benne egyszemélyes kampány. Ezt az EGX-en erősítették meg a készítők.
„Nem lesz önálló sztori mód. Teljesítened kell egy tréninget, amiben megismerheted az egyes operátorokat és felszerelésüket. Valamint kooperatív módban játszhatsz az egyes pályákon az MI ellen is.” – nyilatkozta a rendezvényen Scott Mitchell, a játék fejlesztésének művészeti vezetője.
A játék tehát kifejezetten a kompetitív többjátékos módra koncentrál, a feloldható tartalmakhoz is így juthatunk majd hozzá. Érdekes fordulat, ha azt nézzük, hogy a játék szellemi elődje, a Patriots épp a történetre koncentrált volna, amelyben a morális döntéshelyzetek játszották volna a főszerepet. Ennek fényében tehát egyre jogosabb a kérdés, hogy mivel tud majd kiemelkedni a játék a többjátékos FPS-ek nem épp szűkös mezőnyéből. Kiderül a december 1-i premier után. ■

Tom Clancy's Rainbow Six: Siege
A legutóbbi Tom Clancy's Rainbow Six: Siege cikkek, hírek

hozzászólások (5)

Skorpio90
Skorpio90 2015.09.28. 19:16
Nem fog kiemelkedni semmiben. Eladnak 1 millió példányt, majd 3 hónap múlva az üres szervereken lövöldözhetünk magunkban.
Raistlin666
Raistlin666 2015.09.28. 19:25
Mi a francnak kellett jegelni a dolgot a Vegas 1-2 után? Az a koncepció "uptodate" grafikával mai napig eladná magát. Kicsi taktika, coop és frankó lövölde. De neeeeeeem!
De nem baj így nem lesz gond kipengetnem a Fallout 4 árát. Csak zavar, hogy a SWAT mellett ez is halott ügy marad örökre...:-/
Baracklekvár
Baracklekvár 2015.09.28. 19:44
Én most is a Vegas2-vel játszogatok, s egy fikarcnyit sem mozgat meg ez a Siege. Térj vissza te is. Legnehezebb fokozaton másodmagaddal botok ellen pont elég szórakoztató.

Biztos az 'öregséggel' járó nosztalgia a magyarázat, de a másik játék, amivel időtlen időkig el lehet bohóckodni hasonló felállásban, az a GRAW2 a többszáz unoff. küldetéssel. És még az új játékokkal járó költségvetési deficit sincs.
VodevilX
VodevilX 2015.09.28. 19:52
Annyira, de annyira rá van írva hogy FAIL... Titanfall, Evolve és itt a következő felvonás... De már kezdetektől fogva.
Max abban lehet reménykedni, hogy sokat eladnak és az alapján valaki kickstartol egy igazi SWAT játékot!
scch
scch 2015.09.28. 21:59
Egy darabig el lehet játszogatni a játékkal, de hosszú távra nem ajánlom. Na meg igaz hogy csak béta, de annyit kell várni, hogy bejuss valahova, hogy inkább kilépsz a játékból... Nekem alapjáraton tetszik, eljátszogatok vele 1 - 1.5 órát, és nem is lenne rossz, de valami nem stimmel az egészben. Amúgy az tényleg igaz, hogy csapatmunka az egész. Legalábbis nekem ezek a meglátásaim.
további hírek

Elindult a GWENT zárt bétája

PC-n és Xbox One-on kezdődött meg az újabb tesztkör.

Milyen lett a Titanfall 2?

Megérkezett a játék hivatalos launch trailere és az első értékelések.

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.