Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

A Golden Abyss nincs az Uncharted: The Nathan Drake Collectionben

Szerepelt a tervek között, de végül elvetették az ötletet. Ma megérkezett a játék demója.

2015.09.29. 14:55 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Másfél hét múlva megjelenik az Uncharted: The Nathan Drake Collection, amely PlayStation 4-re hozza el a sorozat eddig megjelent három epizódját. Teszi mindezt természetesen feltupírozott látványvilág és néhány ismert hiba kijavítása kíséretében.
Nathan Drake kalandjainak ismerői tudják, hogy a széria valójában már most sem trilógia, hiszen 2012-ben megjelent egy epizód az akkor debütáló PlayStation Vitára is, ez volt az Uncharted: Golden Abyss. Sajnos ez azonban nem került fel a gyűjtemény korongjára, pedig a tervezési szakaszban még szó volt róla. Erről beszélt a közösségi kapcsolatokért felelős Arne Meyer is az EGX 2015-ön múlt héten.
„Szóba került, hiszen azt próbáltuk felmérni, hogyan gyűjthetnénk össze az összes Uncharted játékot. Ám amikor jobban megnéztük, hogy mit is akarunk kihozni a Nathan Drake Collectionből, rájöttünk, hogy az a három játék, a trilógia szépen felvezetést ad az Uncharted 4-hez. Összefüggő gyűjteményt szerettünk volna és a Golden Abyss valahogy kilóg ebből a sorból.”
Ugyanebben az interjúban az is szóba került, hogy miért nincs a gyűjteményben többjátékos mód. Erre is egyszerű volt a válasz: mivel még mindig vannak játékosok, akik a második és harmadik rész multijával játszanak, és a fejlesztők jelenleg nem is tervezik ezeket a szervereket leállítani, így nem szerették volna a közösséget megosztani.
Az Uncharted: The Nathan Drake Collection egyébként a megjelenés napján máris meg fogja kapni első frissítését is, amely néhány hibajavítást és további optimalizációt tartalmaz. Ennél viszont sokkal érdekesebb hír, hogy a játék demója, amely a második rész egyik pályáját tartalmazza, mától tölthető le a PlayStation Store-ból. ■

Uncharted: The Nathan Drake Collection
A legutóbbi Uncharted: The Nathan Drake Collection cikkek, hírek

hozzászólások (2)

Creativ3Form
Creativ3Form 2015.09.29. 18:41
Kár, hogy elvetették. :-( Szívesen kivittem volna azt is. Amúgy a demo meg nevetséges, rövid, a küldetés felénél egyszer csak el van vágva...kb. értelme nem volt így kiadni. :-D De szépnek szép...és remek lesz újrázni majd PS4-en. Ejjjh, lehetne már jövőhét. :-D
Raistlin666
Raistlin666 2015.09.30. 08:37
Ez mekkora rizsa már a közösség megosztásáról. 2015-ben biztos pörögnek az Uncharted szerverek PS3-on...
további hírek

Milyen lett a Titanfall 2?

Megérkezett a játék hivatalos launch trailere és az első értékelések.

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.