Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Divinity: Original Sin 2 Divinity: Original Sin 2

Átlépte a kétmilliót a Divinity: Original Sin II gyűjtése

Már csak egy-két óra van hátra a kampányból.

2015.09.30. 12:36 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Még épp, hogy belefértek a határidőbe a Divinity: Original Sin II rajongói, akik alig néhány órával a Kickstarter kampány vége előtt összehozták a 2 millió dollárt. Ezzel további célkitűzéseket értek el: a játék támogatni fogja a különféle modokat, komoly szerelmi szál kerül bele, valamint elérhetővé vált a Game Master mód is. A kampányból már csak egy-két óra van hátra, így az eredményt akár véglegesnek is tekinthetjük. Innentől tehát minden a Larian Studios csapatán múlik, akiknek így a kitűzött összeg négyszerese áll rendelkezésére, hogy továbbmenjenek az első rész által kitaposott úton. ■

Divinity: Original Sin 2
A legutóbbi Divinity: Original Sin 2 cikkek, hírek

hozzászólások (1)

gothmog
gothmog 2015.09.30. 17:11
Az igen!
Utóbbi kb. három napban durván felpörgött a pénzszámláló (ránéztem minden nap, hogy miként állnak éppen), de nem hittem volna, hogy a kétmilliós határt sikerül megütni.

Most már csak az a kérdés, hogy az ilyen-olyan beígért extrák (gyakorlatilag az egyes tierek eléréséért járó pluszok) tényleges és minőségi megalkotására is lesz-e elég energiája és ereje Laréknak. Remélem, nem vállalják túl magukat ezekkel, és egy az első részhez hasonlóan kreativitástól duzzadó és okos játékot készítenek! Csak ezúttal fektessenek majd kicsit több energiát a karakterekbe és a sztoriba, mert ezek a részek a kicsit "meh" kategóriába tartoztak. (Igaz, a játék többi eleme igen magasra tette a lécet, így különösen feltűnő volt a "generikus fentözi sztori", és az alapjáték izgalommentes, önlló háttértörténettel is rendelkező két szem felfogadható NPC-je.)
további hírek

Év játéka 2016. szavazás

Ismét olvasóink szavazatai döntenek a díjak sorsáról.

Nyereményjáték gamescomos lootért!

Pólók, pendrive, párna és sok más jóság vár Rátok.

Injustice 2 sztori trailer Brainiac tálalásában

A második rész épp ott veszi fel a fonalat, ahol az első letette.

Idegenvezetés a Mass Effect: Andromeda hajóján

Új előzetes mutatja be a Tempestet és a gyomrában pihenő Nomadot.

Nintendo Switch részletek: március 3-án érkezik az új konzol

Az új Zelda játék is a nyitócímek között lesz.