Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Divinity: Original Sin 2 Divinity: Original Sin 2

Átlépte a kétmilliót a Divinity: Original Sin II gyűjtése

Már csak egy-két óra van hátra a kampányból.

2015.09.30. 12:36 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Még épp, hogy belefértek a határidőbe a Divinity: Original Sin II rajongói, akik alig néhány órával a Kickstarter kampány vége előtt összehozták a 2 millió dollárt. Ezzel további célkitűzéseket értek el: a játék támogatni fogja a különféle modokat, komoly szerelmi szál kerül bele, valamint elérhetővé vált a Game Master mód is. A kampányból már csak egy-két óra van hátra, így az eredményt akár véglegesnek is tekinthetjük. Innentől tehát minden a Larian Studios csapatán múlik, akiknek így a kitűzött összeg négyszerese áll rendelkezésére, hogy továbbmenjenek az első rész által kitaposott úton. ■

Divinity: Original Sin 2
A legutóbbi Divinity: Original Sin 2 cikkek, hírek

hozzászólások (1)

gothmog
gothmog 2015.09.30. 17:11
Az igen!
Utóbbi kb. három napban durván felpörgött a pénzszámláló (ránéztem minden nap, hogy miként állnak éppen), de nem hittem volna, hogy a kétmilliós határt sikerül megütni.

Most már csak az a kérdés, hogy az ilyen-olyan beígért extrák (gyakorlatilag az egyes tierek eléréséért járó pluszok) tényleges és minőségi megalkotására is lesz-e elég energiája és ereje Laréknak. Remélem, nem vállalják túl magukat ezekkel, és egy az első részhez hasonlóan kreativitástól duzzadó és okos játékot készítenek! Csak ezúttal fektessenek majd kicsit több energiát a karakterekbe és a sztoriba, mert ezek a részek a kicsit "meh" kategóriába tartoztak. (Igaz, a játék többi eleme igen magasra tette a lécet, így különösen feltűnő volt a "generikus fentözi sztori", és az alapjáték izgalommentes, önlló háttértörténettel is rendelkező két szem felfogadható NPC-je.)
további hírek

Milyen lett a Titanfall 2?

Megérkezett a játék hivatalos launch trailere és az első értékelések.

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.