Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Uncharted 4: A Thief's End

A befejezés miatt kellett csúsztatni az Uncharted 4-et

A játékkal elbúcsúzunk Nathantől, de a zárójeleneteket tökéletesre akarják csiszolni.

2015.09.30. 13:03 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Az eredeti tervek szerint idén ősszel jelent volna meg az Uncharted 4: A Thief’s End, amellyel a Naughty Dog lezárja Nathan Drake kalandjait. A történet, ahogy arra a címből is következtetni lehet, Nathan utolsó kincskeresését meséli el, utána a stúdió véglege elköszön a sorozat főhősétől. Ezt viszont a lehető legtökéletesebben ki szeretnék dolgozni, ezért döntöttek végül a féléves halasztás mellett.
„Nehéz döntés volt.” – nyilatkozta Neil Druckmann egy interjú során – „Ha csak beszélni szeretnék a végéről… nos, azt hiszem ezzel picit lelőném a poént… na, inkább nem is mondok semmit! Azt viszont elárulhatom, hogy ami történni fog, az több munkát igényel, amit el is végzünk. És még így is, lejjebb kell adnunk az igényeinkből, lejjebb kell adnunk a tervekből, hogy tartani tudjuk a határidőt.”
Akármivel is tervezik lezárni Nathan történetét, nagy dolog lehet, ha csak a játék vége miatt a féléves csúszást is bevállalták.
„Tudtuk, hogy csalódást okozunk pár rajongónak a halasztással. De ez Nathan Drake utolsó felvonása, ezért megadtuk magunknak a szükséges időt, hogy kihozzuk a sorozatból, amit csak lehet.” Az Uncharted 4: A Thief’s End tehát idén ősz helyett március 18-án fog megjelenni, de a stúdiót és a sorozat eddigi részeit ismerve biztosan megéri kibírni ezt a néhány hónapot. ■

hozzászólások (0)

további hírek

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.

Hozza a várt szintet a Battlefield 1

Mától megvásárolható az első világháborút feldolgozó akciójáték.