Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Uncharted 4: A Thief's End

A befejezés miatt kellett csúsztatni az Uncharted 4-et

A játékkal elbúcsúzunk Nathantől, de a zárójeleneteket tökéletesre akarják csiszolni.

2015.09.30. 13:03 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Az eredeti tervek szerint idén ősszel jelent volna meg az Uncharted 4: A Thief’s End, amellyel a Naughty Dog lezárja Nathan Drake kalandjait. A történet, ahogy arra a címből is következtetni lehet, Nathan utolsó kincskeresését meséli el, utána a stúdió véglege elköszön a sorozat főhősétől. Ezt viszont a lehető legtökéletesebben ki szeretnék dolgozni, ezért döntöttek végül a féléves halasztás mellett.
„Nehéz döntés volt.” – nyilatkozta Neil Druckmann egy interjú során – „Ha csak beszélni szeretnék a végéről… nos, azt hiszem ezzel picit lelőném a poént… na, inkább nem is mondok semmit! Azt viszont elárulhatom, hogy ami történni fog, az több munkát igényel, amit el is végzünk. És még így is, lejjebb kell adnunk az igényeinkből, lejjebb kell adnunk a tervekből, hogy tartani tudjuk a határidőt.”
Akármivel is tervezik lezárni Nathan történetét, nagy dolog lehet, ha csak a játék vége miatt a féléves csúszást is bevállalták.
„Tudtuk, hogy csalódást okozunk pár rajongónak a halasztással. De ez Nathan Drake utolsó felvonása, ezért megadtuk magunknak a szükséges időt, hogy kihozzuk a sorozatból, amit csak lehet.” Az Uncharted 4: A Thief’s End tehát idén ősz helyett március 18-án fog megjelenni, de a stúdiót és a sorozat eddigi részeit ismerve biztosan megéri kibírni ezt a néhány hónapot. ■

hozzászólások (0)

további hírek

Év játéka 2016. szavazás

Ismét olvasóink szavazatai döntenek a díjak sorsáról.

Nyereményjáték gamescomos lootért!

Pólók, pendrive, párna és sok más jóság vár Rátok.

Injustice 2 sztori trailer Brainiac tálalásában

A második rész épp ott veszi fel a fonalat, ahol az első letette.

Idegenvezetés a Mass Effect: Andromeda hajóján

Új előzetes mutatja be a Tempestet és a gyomrában pihenő Nomadot.

Nintendo Switch részletek: március 3-án érkezik az új konzol

Az új Zelda játék is a nyitócímek között lesz.