Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Far Cry Primal

Jövő februárban jön a Far Cry Primal

Az eddigi modern környezetet az őskorra cserélték.

2015.10.06. 20:09 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Tegnap bukkant fel a világhálón a Ubisoft titokzatos előzetese, amely mindössze egy magából folyamatosan egyre többet megmutató képből és egy „hamarosan bejelentünk valamit” szövegből állt. A kép egy ősi barlangrajzot ábrázolt, ám ennél többet máig nem árultak el a franciák. Persze az egyik külföldi magazin vigyorogva beleköpött a levesükbe és elrontották a meglepetést, ugyanis idő előtt kikotyogták, hogy a titokzatos új játék nem más, mint a Far Cry Primal.
Ez mára hivatalossá is vált, folytatódik hát a népszerű akciósorozat, csak épp az új játék legfeljebb nyomokban tartalmaz majd mogyorót bármit is az elődeiből. A történet ugyanis a kőkorszakba repít vissza minket, vagyis röpke 10 000 évvel időszámításunk kezdete elé. Ennek megfelelően ezúttal nem gaz drogbárók vagy más gonosztevők ellen kell felvennünk a harcot, hanem az akkoriban Oros földjén (itt játszódik kalandunk) élő vadállatokkal. Mi Takkar állatprémből készült ágyékkötőjét húzhatjuk majd magunkra, aki hajdan egy volt törzse vadászai közül. Mostanra viszont már az egyetlen a hajdani vadászok közül, így ennek megfelelően egyszer csak vadászból prédává vált egy olyan világban, ahol az épp csak felegyenesedett humanoidok jelentik a kardfogú tigrisek kedvenc csemegéjét.
Utunk során tehát a puszta túlélés lesz az egyetlen feladat, ami persze már akkoriban sem volt épp egyszerű mutatvány: élelmet kell szereznünk, meg kell barátkoznunk azzal a fura valamivel, amit ma már csak tűznek hívunk, az elejtett állatokból és más, kezünk ügyébe kerülő tárgyakból pedig fegyvereket és felszerelést kell kalapálnunk magunknak. Hogy végképp ne legyen könnyű dolgunk, a vadállatokon kívül a többi törzs is a mi fejünkre pályázik, így velük is le kell számolnunk.
A Far Cry Primal már készül egy ideje, a fejlesztés elsősorban a Ubisoft Montreal stúdióban folyik, de besegít nekik a Ubisoft Toronto, a Ubisoft Shanghai Studio, és a Ubisoft Kiev Studio is. Az első videók és képek alapján kifejezetten pofásnak tűnik a játék, persze azért várjuk meg a játékmenet-bemutatókat is. Szerencsére a premier sincs már nagyon messze, hiszen jövő február 23-án érkezik meg PlayStation 4-re és Xbox One-ra, míg a PC-s változat jó Ubisoftos szokásnak megfelelően egy hónappal később, valamikor márciusban várható. ■


előző
következő
Jövő februárban jön a Far Cry Primal
Jövő februárban jön a Far Cry PrimalJövő februárban jön a Far Cry PrimalJövő februárban jön a Far Cry PrimalJövő februárban jön a Far Cry Primal
Far Cry Primal
A legutóbbi Far Cry Primal cikkek, hírek

hozzászólások (1)

Bomc.
Bomc. 2015.10.08. 19:10
Komoly lesz!
további hírek

Milyen lett a Titanfall 2?

Megérkezett a játék hivatalos launch trailere és az első értékelések.

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.