Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Jövőre jön a P.O.L.L.E.N.

A játékot a Solaris és a Moon mozik inspirálták.

2015.10.08. 20:20 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Úgy látszik, újra divatba jönnek a mozaikszavakból álló címek, hiszen a P.A.M.E.L.A. után tegnap a P.O.L.L.E.N. is zöld utat kapott a Steam felhasználóitól. A játék Mindfield Games stúdiójában készül és egy belső nézetű sci-fi alkotás lesz, amelyben egyenesen a Titánra repítenek minket. Ez a naprendszerünk egyetlen légkörrel rendelkező holdja, amelynek felszínén kialakulhatott az élet. Ennek felfedezése vár ránk egy olyan világban, ahol mindennel interakcióba léphetünk és mindennek funkciója van. A fejlesztőket olyan mozik ihlették meg, mint a Solaris vagy a Moon, de játékok terén a Gone Home és a The Dig is nagy hatással volt rájuk. Így a P.O.L.L.E.N.-ben is kifejezetten a felfedezésé és a történetmesélésé lesz a főszerep.
A játék elsősorban a VR technológiával szeretne maradandó élményt nyújtani, így támogatni fogja az Oculus Riftet, az OSVR-t, valamint a HTC Vive-ot is. Első körben PC-re fog megjelenni valamikor 2016 elején, de később PlayStation 4-re (és PlayStation VR-ra) is elkészül. ■

előző
következő
Jövőre jön a P.O.L.L.E.N.
Jövőre jön a P.O.L.L.E.N.Jövőre jön a P.O.L.L.E.N.Jövőre jön a P.O.L.L.E.N.Jövőre jön a P.O.L.L.E.N.Jövőre jön a P.O.L.L.E.N.Jövőre jön a P.O.L.L.E.N.Jövőre jön a P.O.L.L.E.N.Jövőre jön a P.O.L.L.E.N.Jövőre jön a P.O.L.L.E.N.Jövőre jön a P.O.L.L.E.N.Jövőre jön a P.O.L.L.E.N.Jövőre jön a P.O.L.L.E.N.Jövőre jön a P.O.L.L.E.N.Jövőre jön a P.O.L.L.E.N.

hozzászólások (0)

további hírek

Bejött a váltás a Resident Evil 7-nek?

Befutottak az első külföldi értékelések!

JátszóDome: Shadow Tactics - Blades of the Shogun #8

A hatodik küldetéssel folytattuk a végigjátszást.

Íme, a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands szóló módja

Az eddigi előzetesek rendre a kooperatív módot promózták, hát most megnézhetjük, milyen lesz egyedül játszani.

Már elérhető a Might & Magic Showdown korai változata

Megelevenednek az asztali szerepjátékok csatái.

For Honor harcosok és béta részletek

Hamarosan elrajtol a játék zárt bétája, ennek apropóján összegyűjtöttük az összes harcos bemutatkozó videóját. Garantált lehetőség van a bétában való részvételre is!