Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Jövőre jön a P.O.L.L.E.N.

A játékot a Solaris és a Moon mozik inspirálták.

2015.10.08. 20:20 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Úgy látszik, újra divatba jönnek a mozaikszavakból álló címek, hiszen a P.A.M.E.L.A. után tegnap a P.O.L.L.E.N. is zöld utat kapott a Steam felhasználóitól. A játék Mindfield Games stúdiójában készül és egy belső nézetű sci-fi alkotás lesz, amelyben egyenesen a Titánra repítenek minket. Ez a naprendszerünk egyetlen légkörrel rendelkező holdja, amelynek felszínén kialakulhatott az élet. Ennek felfedezése vár ránk egy olyan világban, ahol mindennel interakcióba léphetünk és mindennek funkciója van. A fejlesztőket olyan mozik ihlették meg, mint a Solaris vagy a Moon, de játékok terén a Gone Home és a The Dig is nagy hatással volt rájuk. Így a P.O.L.L.E.N.-ben is kifejezetten a felfedezésé és a történetmesélésé lesz a főszerep.
A játék elsősorban a VR technológiával szeretne maradandó élményt nyújtani, így támogatni fogja az Oculus Riftet, az OSVR-t, valamint a HTC Vive-ot is. Első körben PC-re fog megjelenni valamikor 2016 elején, de később PlayStation 4-re (és PlayStation VR-ra) is elkészül. ■

előző
következő
Jövőre jön a P.O.L.L.E.N.
Jövőre jön a P.O.L.L.E.N.Jövőre jön a P.O.L.L.E.N.Jövőre jön a P.O.L.L.E.N.Jövőre jön a P.O.L.L.E.N.Jövőre jön a P.O.L.L.E.N.Jövőre jön a P.O.L.L.E.N.Jövőre jön a P.O.L.L.E.N.Jövőre jön a P.O.L.L.E.N.Jövőre jön a P.O.L.L.E.N.Jövőre jön a P.O.L.L.E.N.Jövőre jön a P.O.L.L.E.N.Jövőre jön a P.O.L.L.E.N.Jövőre jön a P.O.L.L.E.N.Jövőre jön a P.O.L.L.E.N.

hozzászólások (0)

további hírek

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.

Hozza a várt szintet a Battlefield 1

Mától megvásárolható az első világháborút feldolgozó akciójáték.