Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Mozi

Adam Sandler és barátai

2003.04.13. 11:56 | szerző: Dino | kategória: Mozi

Adam Sandler ártatlan kisembereket szeret játszani, pedig igazi nagymenő: Amerika egyik legnépszerűbb komikusa egyben sikeres producer is, egy filmvállalat igazgatója.
– A régi tévéműsorából szinte mindenkit filmhez segített már – mondta egy munkatársa. – Úgy tűnik, hogy mindenkinek, aki annak idején egy jó szót szólt hozzá, most egy filmmel mond köszönetet.
Sandler cége egyébként is különös hely: szinte csak régi barátai dolgoznak nála. Látványtervezőtől a vágóig, zeneszerzőtől a főszereplőkig mindenki haverja: van, akit a gimnáziumból ismer, van, akit fiatalkori tévéműsorából, a Saturday Night Live-ból. Még akkor is érdemes Sandler barátjának lenni, ha az ember nem szakmabeli: őket ugyanis gyakran kéri meg, hogy vállaljanak apróbb szerepeket a filmjeiben: még a menyasszonya is statisztál nála.
- Ezért kértem meg Jack Nicholson-t, hogy legyen a partnerem a Ki nevel a végén?-ben (Anger Management, hazai bemutató: június 12.). Úgy éreztem, ráfér már az öregre, hogy legyen egy jó filmje – nyilatkozta Sandler, aki máskor sokkal tiszteletteljesebb hangon beszél filmbeli társáról, aki sokak szerint sokkal inkább főszereplője a filmnek, mint Sandler. ■

Forrás: IC Press

hozzászólások (0)

további hírek

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.

Hozza a várt szintet a Battlefield 1

Mától megvásárolható az első világháborút feldolgozó akciójáték.