Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Mozi

Adam Sandler és barátai

2003.04.13. 11:56 | szerző: Dino | kategória: Mozi

Adam Sandler ártatlan kisembereket szeret játszani, pedig igazi nagymenő: Amerika egyik legnépszerűbb komikusa egyben sikeres producer is, egy filmvállalat igazgatója.
– A régi tévéműsorából szinte mindenkit filmhez segített már – mondta egy munkatársa. – Úgy tűnik, hogy mindenkinek, aki annak idején egy jó szót szólt hozzá, most egy filmmel mond köszönetet.
Sandler cége egyébként is különös hely: szinte csak régi barátai dolgoznak nála. Látványtervezőtől a vágóig, zeneszerzőtől a főszereplőkig mindenki haverja: van, akit a gimnáziumból ismer, van, akit fiatalkori tévéműsorából, a Saturday Night Live-ból. Még akkor is érdemes Sandler barátjának lenni, ha az ember nem szakmabeli: őket ugyanis gyakran kéri meg, hogy vállaljanak apróbb szerepeket a filmjeiben: még a menyasszonya is statisztál nála.
- Ezért kértem meg Jack Nicholson-t, hogy legyen a partnerem a Ki nevel a végén?-ben (Anger Management, hazai bemutató: június 12.). Úgy éreztem, ráfér már az öregre, hogy legyen egy jó filmje – nyilatkozta Sandler, aki máskor sokkal tiszteletteljesebb hangon beszél filmbeli társáról, aki sokak szerint sokkal inkább főszereplője a filmnek, mint Sandler. ■

Forrás: IC Press

hozzászólások (0)

további hírek

Íme, a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands szóló módja

Az eddigi előzetesek rendre a kooperatív módot promózták, hát most megnézhetjük, milyen lesz egyedül játszani.

Már elérhető a Might & Magic Showdown korai változata

Megelevenednek az asztali szerepjátékok csatái.

For Honor harcosok és béta részletek

Hamarosan elrajtol a játék zárt bétája, ennek apropóján összegyűjtöttük az összes harcos bemutatkozó videóját. Garantált lehetőség van a bétában való részvételre is!

Év játéka 2016. szavazás

Ismét olvasóink szavazatai döntenek a díjak sorsáról.

Nyereményjáték gamescomos lootért!

Pólók, pendrive, párna és sok más jóság vár Rátok.