Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Cyberpunk 2077

A The Witcher 3-nál is sokkal nagyobb lesz a Cyberpunk 2077

A CD Projekt RED történetének legnagyobb játéka készül.

2015.10.10. 10:05 | szerző: GeryG | kategória: Játék

2012-ben jelentette be, vagyis immáron legalább három éve dolgozik a CD Projekt RED a Cyberpunk 2077-en. A szerepjáték mellett persze más projektet is futottak a stúdiónál, hiszen a The Witcher 3: Wild Hunt és a kiegészítői is a közelmúltban jelentek meg. Utóbbi jelenleg a stúdió legnagyobb világgal rendelkező játéka, amelynek kiegészítő önmagukban is egy önálló játékkal vetekedő tartalommal rendelkeznek. Hogy a Cyberpunk 2077 pontosan mikor jelenhet meg, azt csak a stúdióban tudják, de az biztos, hogy történetük legnagyobb játékán dolgoznak, amely mellett Geralt harmadik kalandja is eltörpül majd. Erről Jose Teixeira grafikus beszélt egy interjúban.
„A Cyberpunk sokkal nagyobb, mint bármi, amin a CD Projekt RED valaha dolgozott. Sokkal-sokkal nagyobb. Tényleg ismeretlen terepre léptünk az összetettség, a méret és a problémák terén.” – magyarázta Teixeira, aki elmondta, hogy a The Witcher 3 jó előkészítő volt számukra – „Ha valami, akkor a The Witcher 3 fejlesztése nagyon jó és brutális tanulmány volt. A Cyberpunk rengeteget profitál majd ebből. Ezt akár garantálni is tudom.”
A Cyberpunk 2077 tehát egy soha nem látott méretű világba repít el minket, ami a stúdiót ismerve csurig lesz töltve élettel, tartalommal és tennivalóval. Mindehhez remélhetőleg a The Witcher 3-hoz hasonlóan magas grafikai színvonal párosul majd. Mivel a stúdió egyre több erőforrását tudja átcsoportosítani erre a projektre, talán lassan az érdemi információk és látnivalók is elkezdenek szivárogni róla. A megjelenés mindenesetre még elég távoli, hiszen 2016 vége, 2017 eleje előtt nem számíthatunk rá. ■

Cyberpunk 2077
A legutóbbi Cyberpunk 2077 cikkek, hírek

hozzászólások (0)

további hírek

Elindult a GWENT zárt bétája

PC-n és Xbox One-on kezdődött meg az újabb tesztkör.

Milyen lett a Titanfall 2?

Megérkezett a játék hivatalos launch trailere és az első értékelések.

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.