Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Jön a StarDrive 2 első DLC-je

Fél éve jelent meg az űrstratégia, ezért most fél áron vásárolhatjuk meg a Steamen.

2015.10.11. 16:44 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Idén áprilisban jelent meg a Zero Sum Games űrstratégiája, a StarDrive 2, amely az első részhez képest sok szempontból megújult, elég csak a körökre osztott játékmenetre gondolni. A fejlesztők a napokban bejelentették, hogy készül a játék első DLC-je, a Sector Zero, amely érdekes játékmeneti újításokat fog hozni. Megjelennek a szektorok, amelyekről sosem tudhatjuk előre, hogy milyen titkokat rejtenek. Mikor először lépünk be egy-egy szektorba, akár a DLC új kampányának küldetéseit vagy eseményeit is megtalálhatjuk ott, de könnyen belefuthatunk űrbéli anomáliákba, vagy ősi csaták utáni maradványokra bukkanhatunk. A féreglyukak bejáratához bázisokat telepíthetünk, hogy mi irányítsuk a járat forgalmát, az űrállomásokat pedig fejleszthetjük, hogy hosszú távon is előnyben maradhassunk ellenségeinkkel szemben. Jelentősen megnő a galaxisok mérete is, amelyek így az alapjátékhoz képest akár négyszer nagyobbak is lehetnek. Ezeket pedig rengeteg küldetéssel és megoldandó feladattal zsúfolják nekünk tele. Persze új technológiákat is kifejleszthetünk, ehhez kapcsolódóan pedig két új győzelmi kondíció is megjelenik: a technológiai győzelem, valamint a történetalapú győzelem. A Sector Zero egyelőre nem kapott pontos megjelenési dátumot, de a tervek szerint még idén meg fog érkezni.
A StarDrive 2 egyébként éppen fél évvel ezelőtt jelent meg, ezt megünnepelendő a fejlesztők most fél áron kínálják játékukat a Steamen. Az akció egészen október 16-ig tart. ■

StarDrive 2
A legutóbbi StarDrive 2 cikkek, hírek

hozzászólások (0)

további hírek

Bejött a váltás a Resident Evil 7-nek?

Befutottak az első külföldi értékelések.

JátszóDome: Shadow Tactics - Blades of the Shogun #8

A hatodik küldetéssel folytattuk a végigjátszást.

Íme, a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands szóló módja

Az eddigi előzetesek rendre a kooperatív módot promózták, hát most megnézhetjük, milyen lesz egyedül játszani.

Már elérhető a Might & Magic Showdown korai változata

Megelevenednek az asztali szerepjátékok csatái.

For Honor harcosok és béta részletek

Hamarosan elrajtol a játék zárt bétája, ennek apropóján összegyűjtöttük az összes harcos bemutatkozó videóját. Garantált lehetőség van a bétában való részvételre is!