Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Styx: Shards of Darkness bejelentés

Folytatódik a goblin orvgyilkos története.

2015.10.14. 21:56 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Először a 2012-es Of Orcs and Men című fantasy akció-szerepjátékban találkozhattunk Styxszel, a goblin orgyilkossal. Ennek a játéknak az előzményeit mesélte el a 2014-ben megjelent Styx: Master of Shadows, amely már kifejezetten Styx történetére koncentrált. Bár a játék legfeljebb erős közepes értékeléseket kapott, a Focus Home Interactive érdemesnek találta egy folytatás elkészítésére, ezért bejelentették, hogy készül a Styx: Shards of Darkness.
A fejlesztést ismét a Cyanide csapatára bízták, ám ezúttal sokkal komolyabb költségvetés áll a stúdió rendelkezésére, ezért sokkal nagyobb és összetettebb játékot készíthetnek. A grafikáért immáron az Unreal Engine 4 felel majd, amely az első kép tanúsága szerint egy sokkal részletesebb főhőst mindenképpen jelenteni fog. A történet Akenash tornya után (itt játszódott ugyebár az előző játék) a sötét elfek városába, Körangarba repíti a játékosokat. Hogy Styx pontosan mit is keres itt, azt még nem tudni, de semmiképp nem jó jel számára, hogy az elfek összeszűrték a levet a törpökkel, akik legalább annyira utálják a goblinokat, mint az elfek. A játékmenet most is a lopakodásra épül, de teljesen más ellenségek, új képességek és mozdulatok várnak ránk.
A Styx: Shards of Darkness fejlesztése már fél éve tart, a premierre valamikor jövőre kerülhet sor PC-n, PlayStation 4-en és Xbox One-on. ■

Styx: Shards of Darkness
A legutóbbi Styx: Shards of Darkness cikkek, hírek

hozzászólások (0)

további hírek

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.

Hozza a várt szintet a Battlefield 1

Mától megvásárolható az első világháborút feldolgozó akciójáték.