Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Mozi

A rajongók nem vágynak az Uncharted mozira?

Legalábbis így vélekedik Nolan North, Nathan Drake állandó szinkronhangja.

2015.10.14. 22:22 | szerző: GeryG | kategória: Mozi

Az Uncharted széria rajongói valószínűleg mind egyetértenek abban, hogy a sorozat a látványvilág, a változatos játékmenet és remekül összerakott történetek mellett elsősorban a kifogástalan színészi játék miatt zseniális. Ez többek között a főhős Nathan Drake-t megszólaltató Nolan North-nak is köszönhető, aki egyike a legnépszerűbb videojátékos színészeknek.
Míg a rajongók egyfelől az első három rész PS4-es kiadásával, az Uncharted: The Nathan Drake Collectionnel játszanak és közben tűkön ülve várják az Uncharted 4: A Thief’s End jövő márciusi premierjét, addig a háttérben javában folynak az Uncharted mozi előkészületei is. Utóbbi projekt már megszámlálhatatlanul sok zökkenőn van túl, lassan számon tartani is nehéz, hányadik rendezőjelöltjét fogyasztja úgy, hogy a forgatások még el sem kezdődtek. És a jelek szerint Nathan állandó hangja, Nolan North sincs elragadtatva az egész filmes ötlettől.
„Az én véleményem az egészről az alapján, amit a rajongóktól hallottam, hogy nem kell ez nekik attól függetlenül, melyik sztár lesz benne. Talán azért, mert az Uncharted széria önmagában is elég moziszerű.” – nyilatkozta North egy GameNewsOfficial magazinnak adott interjújában, majd később kitért a főhősre is – „A másik véleményem pedig az, hogy az emberek túl erősen kötődnek Nathan Drake-hez érzelmileg, ezért nagyon nehezen fogadnának el bárki mást, akár engem is a saját arcommal Nathan Drake-nek. A hangot ugyan felismernék, de nem tudom, hogy elfogadnának-e.”
Lehet igazság abban, amit Nolan North állít, hiszen manapság ugyan egyre nagyobb divat videojátékok alapján filmeket forgatni (korábban ez inkább fordítva volt jellemző), ám ezek között egyre több a silány, említésre is alig méltó produktum. Ez, valamint a projektre eddig jellemző erőlködés nem sok jót vetít előre. Mindenesetre a Sony elhivatottnak tűnik, hiszen korábban jelezték, hogy 2017-ben meg fog jelenni a film. De vajon ki fogja magára ölteni Nathan karakterét? És elégedettek lesznek-e vele a rajongók? ■

hozzászólások (0)

további hírek

Milyen lett a Titanfall 2?

Megérkezett a játék hivatalos launch trailere és az első értékelések.

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.