Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Until Dawn

Készülhet DLC az Until Dawnhoz

Egyelőre nincsenek konkrétumok, csak a lehetőségeket mérlegelik.

2015.10.15. 08:01 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Egy kizárólag egyszemélyes élményt kínáló játék esetében mindig érdekes, milyen DLC-vel rukkolnak elő a fejlesztők, ez különösen igaz az olyan játékokra, amelyek a történetmesélésre épülnek. Ilyen az Until Dawn is, amely nem is egy, hanem számtalan eltérő történetet mesél el, hiszen rengeteg döntési helyzet befolyásolja, hogy a sztori merre halad tovább. Éppen ezért érdekes kérdés, hogy a Supermassive Games milyen DLC-ötleteken dolgozik. Nos, egyelőre semmilyenen, de nem zárkóznak el a dolog elől. Erről Pete Samuels, a játék producere mesélt a PlayStation LifeStyle magazinnak.
„Az alapul szolgáló igazságok a történetben elég szentek. Ha egy kiegészítő az kívánná, hogy egyet is megváltoztassuk ezek közül, hát nem szívesen tennénk. Sokan kérték, hogy legyen egy karakterhez vidám befejezés is. Nem igazán látjuk, hogyan lenne ez lehetséges anélkül, hogy néhány fontos igazságot megváltoztatnánk. Nem zárom ki a DLC-ket, de egyelőre nem találtuk meg a helyüket.”
Ugyanebben az interjúban Samuels a jövő új mérföldkövének tartott VR-technológiáról is szót ejtett, de sok jót nem mondott - „A PlayStation VR többször is szóba került a fejlesztés során, de nem, nem tervezünk a közeljövőben VR kiadást az Until Dawnból.”

Until Dawn
A legutóbbi Until Dawn cikkek, hírek

hozzászólások (0)

további hírek

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.

Hozza a várt szintet a Battlefield 1

Mától megvásárolható az első világháborút feldolgozó akciójáték.