Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Mozi

Jared Leto maximálisan beleélte magát Joker szerepébe

A forgatás alatt egyetlen percre sem lépett ki a szerepből.

2015.10.15. 08:19 | szerző: GeryG | kategória: Mozi

Joker karakterét eljátszani… nem. Joker karakterét jól eljátszani a színészi szakma egyik legnagyobb kihívása. Ennek eddig talán csak ketten feleltek meg a mozivásznon hibátlanul: Jack Nicholson 1989-ben és Heath Ledger 2008-ban. Az ő nyomdokaikba kíván lépni Jared Leto is, aki a jövőre mozikba kerülő Suicide Squadban fogja magára ölteni a zöldhajú mániákus szerepét. Hogy ezt a lehető legtökéletesebben tegye, a stáb beszámolói szerint egyetlen percre sem lépett ki a szerepéből a forgatás alatt. Erről a Deadshotot alakító Will Smith is megemlékezett a Beats One rádióműsorban.
„Valójában nem is találkoztam Jared Letóval. Hat hónapig dolgoztunk együtt, de egyetlen szót sem váltottunk azok kívül, hogy felvétel és ennyi. Szó szerint nem találkoztam még vele. Szóval, ha legközelebb találkozunk, azt fogom mondani, hello Jared, mi újság? Végig Joker volt.”
Leto amellett, hogy a forgatáson végig szerepében maradt (vajon ebben mennyi költői túlzás van a stáb részéről?), még Grant Morrison képregényírót is felkereste, hogy tanácsokat kérjen a karakterrel kapcsolatban. Hogy ez végül elég lesz-e ahhoz, hogy Leto is belépjen a legjobb Jokerek közé, azt csak jövő nyáron tudhatjuk meg, ekkor jelenik meg ugyanis a gonosztevők Földmentő-akciójáról szóló film a mozikban. ■

hozzászólások (0)

további hírek

Év játéka 2016. szavazás

Ismét olvasóink szavazatai döntenek a díjak sorsáról.

Nyereményjáték gamescomos lootért!

Pólók, pendrive, párna és sok más jóság vár Rátok.

Injustice 2 sztori trailer Brainiac tálalásában

A második rész épp ott veszi fel a fonalat, ahol az első letette.

Idegenvezetés a Mass Effect: Andromeda hajóján

Új előzetes mutatja be a Tempestet és a gyomrában pihenő Nomadot.

Nintendo Switch részletek: március 3-án érkezik az új konzol

Az új Zelda játék is a nyitócímek között lesz.