Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Az Arma 3 2016-os tervei

Két frissítés készíti elő a második negyedévben érkező új kiegészítőt.

2015.10.15. 08:56 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Két éve jelent meg a Bohemia Interactive katonai szimulátora, az Arma 3, amely máig kétmilliós példányszámban kelt el. A fejlesztők az elmúlt két évben is folyamatosan javították és bővítették a játékot, e munkájukat pedig a következő évben sem hagyják abba. Jay Crowe, a stúdió kreatív feje egy új blogbejegyzésben gyűjtötte össze, mi mindent terveznek 2016-ra.
Először is két ingyenes frissítésre számíthatunk, amelyek elsődleges célja, hogy előkészítsék a terepet a játék következő kiegészítőjének. Az első frissítés a Nexus nevet kapta és még idén novemberben meg fog jelenni. Ez rengeteg kisebb-nagyobb változtatást hoz az alapvető játékmenetbe, valamint a többjátékos módba. A második frissítés, az Eden valamikor 2016 elején fog megérkezni, ebben fog hivatalosan debütálni a nemrégiben bemutatott Eden Editor.
E két frissítés tehát az új Arma 3 Apex kiegészítőnek csinál helyet, amely a tervek szerint 2016 második negyedévében jelenhet meg. Ebben debütál Tanoa 100 km2-es trópusi szigete új kooperatív küldetésekkel, új járművekkel, fegyverekkel és karakterekkel. A kiegészítő egyik fő témája a közeljövő harcászata lesz, vagyis olyan új járművekre is számíthatunk, mint a sci-fikből ismert VTOL repülő, emellett a játékmenetben is lesznek fontos változások.
Mindezekről bővebben a játék hivatalos oldalán olvashattok. ■

előző
következő
Az Arma 3 2016-os tervei
Az Arma 3 2016-os terveiAz Arma 3 2016-os terveiAz Arma 3 2016-os terveiAz Arma 3 2016-os terveiAz Arma 3 2016-os tervei
Arma 3
A legutóbbi Arma 3 cikkek, hírek

hozzászólások (0)

további hírek

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.

Hozza a várt szintet a Battlefield 1

Mától megvásárolható az első világháborút feldolgozó akciójáték.