Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Különleges kiadást kap a Warhammer: End Times - Vermintide

Az I DON’T WANNA JUMP!!! kiadásból egyetlen példány készül, arra az ebayen lehet licitálni. A befolyt összeget az UNICEF kapja meg.

2015.10.16. 11:28 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Nem akármilyen ötlettel rukkolt el a Fatshark csapata a Warhammer: End Times - Vermintide kapcsán. Sokféle különleges kiadást láthattunk már az évek során, de ez így is kilóg picit közülük. Már a cím is sokat sejtet: I DON’T WANNA JUMP!!!
A különleges kiadás négy példányt tartalmaz a játékból, hogy a vásárló a teljes kooperatív élményt átélhesse barátaival, de nem is ez a lényeg. Emellett ugyanis a csomagban lesz egy video is, amelyen a játék designere, Victor Magnuson ejtőernyős ugrása látható. Tudni kell, hogy Magnuson irtózik a magasságtól, így különösen nagy tett részéről, hogy bevállalja az ugrást.
A kiadásból mindössze egyetlen példány létezik, erre pedig az ebayen lehet licitálni még hat napon keresztül (vagyis a játék premierjéig). A licit 1 dollárról indult, jelenleg 123,5 dollárnál tart. Aki végül megnyeri, az a játékon és a videón kívül egy oklevelet is kap, amely bizonyítja, hogy „ő volt az, aki kilökte Victor Magnusont a repülőből”. Hogy a dolognak azért igazi tétje és értelme is legyen, a befolyt összeget az UNICEF kapja. ■

hozzászólások (0)

további hírek

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.

Hozza a várt szintet a Battlefield 1

Mától megvásárolható az első világháborút feldolgozó akciójáték.