Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Saját tankot kapott a Bohemia Interactive

Egy kiszuperált, de még működő T-72-es áll a stúdió előtt, hogy ihletet adjon a fejlesztőknek.

2015.10.18. 14:44 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A Bohemia Interactive immáron tizenhat éve dolgozik azon, hogy a lehető legjobb katonai szimulátorokat készítse el a játékosoknak. Első próbálkozásuk a 2001-ben megjelent Operation Flashpoint: Cold War Crisis volt, amellyel útjára indult a népszerű Operation Flashpoint széria. Miután ez a Codemasters kezébe került, a csapat az ARMA játékokkal folytatta pályafutását, amely tovább vitte a katonai szimulátoros hagyományokat.
Egy ilyen stúdiónak mi is jelenthetne nagyon motivációt, mint egy valódi harckocsi vezetésének az élménye? Mostanra ez is megadatott nekik, ugyanis a stúdió szert tett egy kiszuperált, de még működőképes T-72-es tankra, amely most az irodájuk előtt áll. A tank az Edita nevet viseli és korábban a csehszlovák néphadsereg kötelékében szolgált. Természetesen a harcászati berendezéseket eltávolították, a torony is csak manuálisan forgatható. Ahhoz viszont, hogy működőképes maradjon, legalább évente egyszer be kell indítani és menni kell vele egy kört. Ez persze nem egyszerű feladat, hiszen kizárólag éjszaka, közutakon lehet mozgatni, akkor is különleges engedélyekkel.
A harckocsi a jövőben a fejlesztőket hivatott inspirálni, valamint különböző rendezvényekre viszik majd magukkal promóciós eszközként. De persze nem hagyhatták ki a lehetőséget, hogy menjenek vele egy kört… ■

hozzászólások (0)

további hírek

Milyen lett a Titanfall 2?

Megérkezett a játék hivatalos launch trailere és az első értékelések.

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.