25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Játékhírek

Pontos dátumot kapott a Hard West

Misztikus vadnyugati kalandunk november elején indul.

Írta: GeryG

Még tavaly augusztusban rajtolt el a Hard West Kickstarter kampánya, amely végül 94 000 dollár körül állt meg, vagyis sikeres lett. Ennek köszönhetően a CreativeForge Games csapata be tudta fejezni a játékot, amely a minap pontos megjelenési dátumot is kapott. Eszerint PC-re, Macre és Linuxra is november 4-én érkezik meg a vadnyugaton játszódó alkotás.
A történet Warren bosszúhadjáratát meséli el, ám nyolc fejezeten és negyven küldetésen átívelő kalandja nem épp egy szokványos western sztori. A játékban ugyanis a természetfeletti erők is szerepelnek, meg kell küzdenünk szektatagokkal és kannibálokkal is. A játékról bővebben a hivatalos oldalon olvashattok, megvásárolni pedig a Steamen és a Humble Store-ban tudjátok majd. Az előrendelők ráadásul 20%-os kedvezményt is kapnak. A premier napján két kiadás is elérhető lesz: a standard csomag mellett lesz egy gyűjtői változat is, amelyben a játék zenéjét, valamint egy digitális albumot és képregényt is találtok.

Kattints ide, ha tetszett a cikk!

GeryG

GeryG
2010 végén csatlakozott a PC Dome cikkírói csapatához, pár hónappal később pedig már hírszerkesztőként is tevékenykedett. Lassan 15 ezer írásos anyag fűződik a nevéhez a magazinban, amivel a képzeletbeli dobogó csúcsán áll.

HOZZÁSZÓLÁSOK

Még nincs hozzászólás, légy Te az első!