Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Star Wars: Battlefront (2015) Star Wars: Battlefront (2015)

Három új játékmód a Star Wars: Battlefrontban

A három játékmód mellett három új játszható szereplőt is lelepleztek a napokban.

2015.10.21. 20:16 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Az elmúlt napok a hármas szám jegyében teltek a Star Wars: Battlefront háza táján. A fejlesztő DICE három új játékmódot mutatott be: Battles, Heroes vs. Villains és Training Missions.
A Battles játékmódban játszhatunk egyedül az MI ellen, valamint egy másik játékos ellen is. Mindkét esetben lehetőség van arra is, hogy MI által vezérelt társak is beszálljanak mindkét harcoló fél oldalán (vagyis az MI saját maga ellen is játszhat), de egy csapatban csak egy játékos lehet. A cél mindkét csapat számára, hogy elsőként végezzen az ellenfél csapatából száz taggal és begyűjtse az általuk elhullajtott zsetonokat. A Battles játékmódban egyszerű katonaként szerepelhetünk, de a Heroes Battles változatban Luke Skywalker vagy Darth Vader szerepét kapjuk.
A Heroes vs. Villains módban két hatfős csapat eshet egymásnak, mindkét oldalon három-három hőssel vagy gonosszal, valamint mellettük három-három egyszerű katonával. A cél, hogy a kör végéig levadásszuk az ellenfél három hősét vagy gonoszát, illetve nekünk több ilyen tagunk legyen életben. A lényeg a gyors, pörgős összecsapásokon van.
Végül a Training Missions játékmódban semmi meglepőt nem találunk: egy sor kiképzésen és tréningküldetésen kell részt vennünk, amelyek elsősorban a játék mechanikájának kiismerésére szolgálnak.
A fejlesztők a napokban további három főszereplőt is lelepleztek: Darth Vader és Luke Skywalker mellett magunkra ölthetjük majd Leia hercegnő, Han Solo és Palpatine császár külsejét is. Természetesen mindegyik szereplő eltérő képességekkel bír. Leia extra képességekkel ruházza fel a közelében feléledő katonákat. Han Solo hihetetlen gyorsasággal képes lőni, valamint vannak szerencsés találatai is, amelyek sokkal erősebbek az átlagosnál, így járművek ellen is hatásosak. Palpatine a filmből ismert különleges képességeit viszi a harcmezőre, de ő is képes extra képességekkel felruházni társait is.
A Star Wars: Battlefront november 19-én fog megjelenni PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra. ■

Star Wars: Battlefront (2015)
A legutóbbi Star Wars: Battlefront (2015) cikkek, hírek

hozzászólások (0)

további hírek

Év játéka 2016. szavazás

Ismét olvasóink szavazatai döntenek a díjak sorsáról.

Nyereményjáték gamescomos lootért!

Pólók, pendrive, párna és sok más jóság vár Rátok.

Injustice 2 sztori trailer Brainiac tálalásában

A második rész épp ott veszi fel a fonalat, ahol az első letette.

Idegenvezetés a Mass Effect: Andromeda hajóján

Új előzetes mutatja be a Tempestet és a gyomrában pihenő Nomadot.

Nintendo Switch részletek: március 3-án érkezik az új konzol

Az új Zelda játék is a nyitócímek között lesz.