Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Tom Clancy’s Rainbow Six: Siege trailer a játékmódokról

Bemutatták a Hostage Rescue, a Breach and Clear, valamint a Bomb Defusal játékmódokat.

2015.10.25. 11:20 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Mint mostanra köztudottá vált, a Tom Clancy’s Rainbow Six: Siege nem tartalmaz majd hagyományos értelemben vett egyszemélyes játékmódot, ehelyett a Ubisoft Montreal csapata minden erőforrását a lehet legjobb többjátékos élmény elkészítésére fordítja. Persze lesznek szóló küldetések is, de a hangsúly egyértelműen az egymás elleni küzdelmeken, azokon belül pedig a minél teljesebb csapatmunkán lesz. A játékban több játékmód közül válogathatunk majd, ezek közül a napokban érkezett új trailer hármat mutat be egy-egy példán keresztül.
A Hostage Rescue a más játékokból is ismerős túszmentő akciót takarja. Az egyik csapatot a fogva tartó terroristák, a másik pedig a kiszabadítására induló kommandósok alkotják. Előbbinek az a feladata, hogy feltartóztassa a kommandósokat, utóbbinak pedig értelemszerűen meg kell találnia a túszt, majd biztonságban ki kell juttatnia az evakuálási pontra. A második játékmód a Breach and Clear, amely egy picit megbolondított team deathmatch: a terroristák csapata beveszi magát egy épületbe (vagy épp szobába), míg a kommandósok csapatának be kell hatolnia és végeznie mindenkivel. A harmadik mód a Bomb Defusal, amelyben a kommandósoknak szintén egy adott helyiségbe kell bejutnia, majd azt elég ideig megvédenie ahhoz, hogy egy társuk deaktiválni tudja az ott ketyegő bombát.
A Tom Clancy’s Rainbow Six: Siege a tervek szerint december 1-én fog megjelenni PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra. ■

hozzászólások (0)

további hírek

Nyereményjáték gamescomos lootért!

Pólók, pendrive, párna és sok más jóság vár Rátok.

Injustice 2 sztori trailer Brainiac tálalásában

A második rész épp ott veszi fel a fonalat, ahol az első letette.

Idegenvezetés a Mass Effect: Andromeda hajóján

Új előzetes mutatja be a Tempestet és a gyomrában pihenő Nomadot.

Nintendo Switch részletek: március 3-án érkezik az új konzol

Az új Zelda játék is a nyitócímek között lesz.

JátszóDome: Shadow Tactics - Blades of the Shogun #7

Végigvittük az ötödik küldetést. Legyezőt is nyerhetsz!