Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Tom Clancy’s Rainbow Six: Siege trailer a játékmódokról

Bemutatták a Hostage Rescue, a Breach and Clear, valamint a Bomb Defusal játékmódokat.

2015.10.25. 11:20 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Mint mostanra köztudottá vált, a Tom Clancy’s Rainbow Six: Siege nem tartalmaz majd hagyományos értelemben vett egyszemélyes játékmódot, ehelyett a Ubisoft Montreal csapata minden erőforrását a lehet legjobb többjátékos élmény elkészítésére fordítja. Persze lesznek szóló küldetések is, de a hangsúly egyértelműen az egymás elleni küzdelmeken, azokon belül pedig a minél teljesebb csapatmunkán lesz. A játékban több játékmód közül válogathatunk majd, ezek közül a napokban érkezett új trailer hármat mutat be egy-egy példán keresztül.
A Hostage Rescue a más játékokból is ismerős túszmentő akciót takarja. Az egyik csapatot a fogva tartó terroristák, a másik pedig a kiszabadítására induló kommandósok alkotják. Előbbinek az a feladata, hogy feltartóztassa a kommandósokat, utóbbinak pedig értelemszerűen meg kell találnia a túszt, majd biztonságban ki kell juttatnia az evakuálási pontra. A második játékmód a Breach and Clear, amely egy picit megbolondított team deathmatch: a terroristák csapata beveszi magát egy épületbe (vagy épp szobába), míg a kommandósok csapatának be kell hatolnia és végeznie mindenkivel. A harmadik mód a Bomb Defusal, amelyben a kommandósoknak szintén egy adott helyiségbe kell bejutnia, majd azt elég ideig megvédenie ahhoz, hogy egy társuk deaktiválni tudja az ott ketyegő bombát.
A Tom Clancy’s Rainbow Six: Siege a tervek szerint december 1-én fog megjelenni PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra. ■

hozzászólások (0)

további hírek

Tartalmas öt percben a Mass Effect: Andromedáról

Akció, felfedezés, dialógus, nyomozás és autózás, mind egy trailerben.

Death Stranding trailer a The Game Awardsról

Hideo Kojima nyerte az Industry Icon díjat, köszönetképpen pedig új előzetest villantott készülő játékából.

Várható megjelenések - 2016. december

Bár lecsengett az őszi főszezon, az utolsó hónapra is jutott néhány ígéretes premier.

Ingyenes Neverwinter Nightsszal indult el a GoG téli akciója

48 órán át szerezhető be ingyen az RPG Diamond Edition verziója.

JátszóDome: Killing Floor 2

Zoo_Lee a zombigyilkolós co-op játékba vetette bele magát.