Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Tom Clancy’s Rainbow Six: Siege trailer a játékmódokról

Bemutatták a Hostage Rescue, a Breach and Clear, valamint a Bomb Defusal játékmódokat.

2015.10.25. 11:20 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Mint mostanra köztudottá vált, a Tom Clancy’s Rainbow Six: Siege nem tartalmaz majd hagyományos értelemben vett egyszemélyes játékmódot, ehelyett a Ubisoft Montreal csapata minden erőforrását a lehet legjobb többjátékos élmény elkészítésére fordítja. Persze lesznek szóló küldetések is, de a hangsúly egyértelműen az egymás elleni küzdelmeken, azokon belül pedig a minél teljesebb csapatmunkán lesz. A játékban több játékmód közül válogathatunk majd, ezek közül a napokban érkezett új trailer hármat mutat be egy-egy példán keresztül.
A Hostage Rescue a más játékokból is ismerős túszmentő akciót takarja. Az egyik csapatot a fogva tartó terroristák, a másik pedig a kiszabadítására induló kommandósok alkotják. Előbbinek az a feladata, hogy feltartóztassa a kommandósokat, utóbbinak pedig értelemszerűen meg kell találnia a túszt, majd biztonságban ki kell juttatnia az evakuálási pontra. A második játékmód a Breach and Clear, amely egy picit megbolondított team deathmatch: a terroristák csapata beveszi magát egy épületbe (vagy épp szobába), míg a kommandósok csapatának be kell hatolnia és végeznie mindenkivel. A harmadik mód a Bomb Defusal, amelyben a kommandósoknak szintén egy adott helyiségbe kell bejutnia, majd azt elég ideig megvédenie ahhoz, hogy egy társuk deaktiválni tudja az ott ketyegő bombát.
A Tom Clancy’s Rainbow Six: Siege a tervek szerint december 1-én fog megjelenni PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra. ■

Tom Clancy's Rainbow Six: Siege
A legutóbbi Tom Clancy's Rainbow Six: Siege cikkek, hírek

hozzászólások (0)

további hírek

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.

Hozza a várt szintet a Battlefield 1

Mától megvásárolható az első világháborút feldolgozó akciójáték.