Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Carmageddon: Reincarnation

Alaposan megszépült a Carmageddon: Reincarnation

A legújabb frissítés látványos grafikai javulást hozott.

2015.10.29. 15:00 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Több hónap tesztelés idén májusban jelent meg a Carmageddon: Reincarnation, amely ha nem is lett tökéletes, egy kis nosztalgiázásra mindenképpen alkalmas volt. A fejlesztő Stainless Software már akkor is jelezte, hogy a premier után sem fordulnak el a játéktól, tovább fognak dolgozni, hogy még jobbá tegyék. Ennek eredményeként érkezett meg ma a legújabb frissítés, amely nagyon komoly grafikai fejlődést hozott magával. Nem elég, hogy a látványvilág sokat szépült (főleg a járgányok lettek sokkal szebbek), a játék teljesítménye, optimalizáltsága is sokat javult. A minimális elvárásoknak megfelelő gépeken 15-30%-os, az ajánlott vasakon 15-60%-os teljesítményjavulást ígérnek a fejlesztők. Emellett finomítottak a hangokon, stabilabbá tették a többjátékos módot, valamint kiegyensúlyozottabbá a játékmenetet általában. Több pályát is megváltoztattak, új tereptárgyakkal és ugratókkal tettek még változatosabbá.
Mindezekről részletesen a játék Steam oldalán olvashattok, de a grafikai javulás az alábbi video is remekül prezentálja. ■

Carmageddon: Reincarnation
A legutóbbi Carmageddon: Reincarnation cikkek, hírek

hozzászólások (2)

Skorpio90
Skorpio90 2015.10.29. 16:22
Valaki tudná személyesen is igazolni a teljesítményjavulást? Eddig csak azért nem vettem meg, mert mindenki azt írta, hogy botrányosan optimalizálták.
fZolee
fZolee 2015.10.30. 10:34
Mar az elozo update is jatszhatova tette a jatekot, a mostani pedig szebbe, valamennyi teljesitmenyjavulas mellett. A gepemen antialiasing off, arnyekok low-on es minden mas maxon, egy olyan 30fps-t produkal, mediumra leveve mindent pedig olyan 50-60fps kozott valtakozik. ;-)
további hírek

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.

Hozza a várt szintet a Battlefield 1

Mától megvásárolható az első világháborút feldolgozó akciójáték.