Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

PS4-re jön a Air Conflicts: Pacific Carriers

Éld át a második világháború legismertebb csendes-óceáni légi csatáit!

2015.10.30. 13:12 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A Kalypso Media bejelentette, hogy az eredetileg 2012-ben PC-re és az előző konzolgenerációra megjelent Air Conflicts: Pacific Carriers november elején PlayStation 4-re is megérkezik. A játék a második világháború csendes-óceáni hadszínterére repíti a játékosokat, ahol a legismertebb légi ütközeteket élhetjük át virtuálisan. A térségben háborúzó két nemzet, az USA és Japán is saját kampányt kapott, így mindkét fél szemén át megismerhetjük a háború ezen korszakát. Levegőbe emelkedhetünk Pearl Harbor felett, a Midway-szigeteknél és Okinawa környékén is. Ehhez eredetileg tizennyolc repülő állt rendelkezésünkre, de a PS4-es kiadásban ezt további héttel toldották meg. Érdekesség még, hogy a játék használja a PlayStation Camerát, amellyel követi a játékos fejének mozgását, így vezérelhetjük, hogy pilótánk merre nézzen éppen.
Az Air Conflicts: Pacific Carriers PlayStation 4-re november 6-án fog megjelenni dobozos és digitális változatban. ■

előző
következő
PS4-re jön a Air Conflicts: Pacific Carriers
PS4-re jön a Air Conflicts: Pacific CarriersPS4-re jön a Air Conflicts: Pacific CarriersPS4-re jön a Air Conflicts: Pacific CarriersPS4-re jön a Air Conflicts: Pacific CarriersPS4-re jön a Air Conflicts: Pacific CarriersPS4-re jön a Air Conflicts: Pacific CarriersPS4-re jön a Air Conflicts: Pacific CarriersPS4-re jön a Air Conflicts: Pacific CarriersPS4-re jön a Air Conflicts: Pacific CarriersPS4-re jön a Air Conflicts: Pacific CarriersPS4-re jön a Air Conflicts: Pacific CarriersPS4-re jön a Air Conflicts: Pacific CarriersPS4-re jön a Air Conflicts: Pacific CarriersPS4-re jön a Air Conflicts: Pacific CarriersPS4-re jön a Air Conflicts: Pacific CarriersPS4-re jön a Air Conflicts: Pacific CarriersPS4-re jön a Air Conflicts: Pacific CarriersPS4-re jön a Air Conflicts: Pacific CarriersPS4-re jön a Air Conflicts: Pacific CarriersPS4-re jön a Air Conflicts: Pacific Carriers

hozzászólások (0)

további hírek

JátszóDome: Shadow Tactics - Blades of the Shogun #8

A hatodik küldetéssel folytattuk a végigjátszást.

Íme, a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands szóló módja

Az eddigi előzetesek rendre a kooperatív módot promózták, hát most megnézhetjük, milyen lesz egyedül játszani.

Már elérhető a Might & Magic Showdown korai változata

Megelevenednek az asztali szerepjátékok csatái.

For Honor harcosok és béta részletek

Hamarosan elrajtol a játék zárt bétája, ennek apropóján összegyűjtöttük az összes harcos bemutatkozó videóját. Garantált lehetőség van a bétában való részvételre is!

Év játéka 2016. szavazás

Ismét olvasóink szavazatai döntenek a díjak sorsáról.