Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Paragon

Paragon, az Epic Games új játéka

Egyelőre alig árultak el valamit az új projektről.

2015.11.04. 12:04 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Az Epic Games általában bármihez nyúl, az arannyá változik. Olyan játékokat köszönhettünk nekik az elmúlt évtizedekben, mint az Unreal, az Unreal Tournament és a Gears of War sorozatok, de a videojáték-ipar talán legtöbbet használt grafikus motorja, az Unreal Engine is az ő gyermekük.
A stúdió jelenleg a 2011-ben bejelentett, akkor még egyedinek számító koncepcióval rendelkező Fortnite-on dolgozik, amelynek jelenleg is csak az alfa változata érhető el, a végleges kiadás dátumáról pedig nincsenek hírek. Ennek ellenére a stúdió a napokban leleplezte legújabb játékát, a Paragont is. Erről a bejelentésén túl alig tudni valamit, de az alábbi bő félperces video (és általában a stúdió korábbi játékai) egy futurisztikus akciójátékot vetítenek előre. Már él a hivatalos oldal is, ám sokkal több információra ott sem lelünk. Valószínűleg egy multiplayer alkotásról lehet szó, amelyben különböző hősöket alakíthatunk. Ezek közül az alábbi videón Twinblast látható, aki mellett az oldal tanúsága szerint még minimum négy másik is szerepelni fog: Steel, Sparrow, Dekker és Grux. Őket szép sorban fogják felfedni előttünk nagyjából egyhetes időközökkel. Az oldalon már a bétára is lehet regisztrálni.
A fejlesztők ígérete szerint hamarosan bővebb információkkal is előállnak majd. A Paragon valamikor 2016 elején jelenhet meg PC-re. ■

Paragon
A legutóbbi Paragon cikkek, hírek

hozzászólások (0)

további hírek

Bejött a váltás a Resident Evil 7-nek?

Befutottak az első külföldi értékelések!

JátszóDome: Shadow Tactics - Blades of the Shogun #8

A hatodik küldetéssel folytattuk a végigjátszást.

Íme, a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands szóló módja

Az eddigi előzetesek rendre a kooperatív módot promózták, hát most megnézhetjük, milyen lesz egyedül játszani.

Már elérhető a Might & Magic Showdown korai változata

Megelevenednek az asztali szerepjátékok csatái.

For Honor harcosok és béta részletek

Hamarosan elrajtol a játék zárt bétája, ennek apropóján összegyűjtöttük az összes harcos bemutatkozó videóját. Garantált lehetőség van a bétában való részvételre is!