Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Megjelent a Clandestine

Egy hacker vagy egy kém bőrébe bújva kell felgöngyölítenünk az egész világ életére hatással bíró összeesküvést.

2015.11.08. 10:50 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Még 2013-ban jelentette be a Logic Artists csapata, hogy készül a Clandestine, egy kooperatív kémkedős játék. A történet a Szovjetunió felbomlása utáni időkben játszódik, mi pedig vagy az amerikai hacker, Martin, vagy az orosz kém, Katya szemén keresztül követhetjük nyomon az eseményeket. A két szereplő teljesen eltérő képességekkel bír, de az egyes küldetéseket egyedül képtelenek lennének teljesíteni. Ezért is fontos a minél összeszokottabb csapatmunka, mivel csak egymást kiegészítve tudják megoldani a rájuk váró feladatokat. A tét pedig nem kicsi, hiszen az egész világot behálózó összeesküvés felgöngyölítése vár rájuk.
A játék korai változata egy ideje már elérhető volt a Steamen, az ebből érkező rajongói visszajelzések mentén alakították ki a végleges változatot, amely néhány napja már meg is érkezett. Ebben összesen tizenhét küldetést kell teljesíteni. Ezek során olyan új ellenséges egységekkel is fel kell vennünk a harcot, mint a különleges alakulat és a zsoldos katonák.
A Clandestine-t a Steamen lehet megvásárolni, ahol november 12-ig 20% kedvezmény is jár az árából. ■

előző
következő
Megjelent a Clandestine
Megjelent a ClandestineMegjelent a ClandestineMegjelent a ClandestineMegjelent a ClandestineMegjelent a ClandestineMegjelent a ClandestineMegjelent a ClandestineMegjelent a ClandestineMegjelent a ClandestineMegjelent a ClandestineMegjelent a ClandestineMegjelent a ClandestineMegjelent a ClandestineMegjelent a ClandestineMegjelent a ClandestineMegjelent a ClandestineMegjelent a ClandestineMegjelent a Clandestine
Clandestine
A legutóbbi Clandestine cikkek, hírek

hozzászólások (0)

további hírek

For Honor harcosok és béta részletek

Hamarosan elrajtol a játék zárt bétája, ennek apropóján összegyűjtöttük az összes harcos bemutatkozó videóját. Garantált lehetőség van a bétában való részvételre is!

Év játéka 2016. szavazás

Ismét olvasóink szavazatai döntenek a díjak sorsáról.

Nyereményjáték gamescomos lootért!

Pólók, pendrive, párna és sok más jóság vár Rátok.

Injustice 2 sztori trailer Brainiac tálalásában

A második rész épp ott veszi fel a fonalat, ahol az első letette.

Idegenvezetés a Mass Effect: Andromeda hajóján

Új előzetes mutatja be a Tempestet és a gyomrában pihenő Nomadot.