Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Heroes of the Storm

Új hősök a Heroes of the Stormban

Mellettük az új Arena módot és a Towers of Doom csatateret is leleplezték.

2015.11.09. 18:45 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A hétvégi BlizzConon többek között a Heroes of the Storm is jelen volt. A játékhoz három új hőst, egy új játékmódot és egy új csatateret is lelepleztek. A három új hős Lunara, Grey Mane és Ch’Gall. Míg az első egy orvgyilkos, a második pedig egy harcos, addig az utolsó egy picit mindkettő – tekintve, hogy két feje és így két személyisége van.
Az új Arena játékmódban két ötfős csapat eshet egymásnak. Minden játékos három véletlenszerűen választott hőssel indulhat a csatába, ahol a cél az ellenfél központjának megsemmisítése. Ha ez megtörténik, a játékosok a következő arénába teleportálódnak, ahol a feladat ugyanaz. Az a csapat nyer, amelyik három körben a jobb eredményt éri el. Végül bemutatták a Towers of Doom névre keresztelt új harcteret is, amely az Arena játékmódhoz hasonlóan saját trailert is kapott.
A Heroes of the Storm újdonságai várhatóan néhány héten belül megérkeznek. ■előző
következő
Új hősök a Heroes of the Stormban
Új hősök a Heroes of the StormbanÚj hősök a Heroes of the StormbanÚj hősök a Heroes of the StormbanÚj hősök a Heroes of the StormbanÚj hősök a Heroes of the StormbanÚj hősök a Heroes of the StormbanÚj hősök a Heroes of the StormbanÚj hősök a Heroes of the StormbanÚj hősök a Heroes of the StormbanÚj hősök a Heroes of the StormbanÚj hősök a Heroes of the StormbanÚj hősök a Heroes of the StormbanÚj hősök a Heroes of the StormbanÚj hősök a Heroes of the StormbanÚj hősök a Heroes of the StormbanÚj hősök a Heroes of the StormbanÚj hősök a Heroes of the StormbanÚj hősök a Heroes of the StormbanÚj hősök a Heroes of the StormbanÚj hősök a Heroes of the StormbanÚj hősök a Heroes of the StormbanÚj hősök a Heroes of the StormbanÚj hősök a Heroes of the StormbanÚj hősök a Heroes of the StormbanÚj hősök a Heroes of the StormbanÚj hősök a Heroes of the StormbanÚj hősök a Heroes of the StormbanÚj hősök a Heroes of the StormbanÚj hősök a Heroes of the Stormban

Kulcsszavak: BlizzCon 2015

Heroes of the Storm
A legutóbbi Heroes of the Storm cikkek, hírek

hozzászólások (2)

szbszig
szbszig 2015.11.09. 23:05
Csak szólok, hogy a három belinkelt videó ugyanaz. ;-)
GeryG
GeryG 2015.11.10. 06:06
Már nem. ;)
további hírek

Elindult a GWENT zárt bétája

PC-n és Xbox One-on kezdődött meg az újabb tesztkör.

Milyen lett a Titanfall 2?

Megérkezett a játék hivatalos launch trailere és az első értékelések.

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.