Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Kultúra

Dmitry Glukhovsky Magyarországon

Személyesen mutatja be új regényét a Metro 2033 és Metro 2034 írója.

2015.11.11. 19:52 | szerző: GeryG | kategória: Kultúra

Videojátékos körökben és a sci-fi rajongók hatalmas táborában is egyaránt nagyon népszerű Dmitry Glukhvsky munkássága, akinek a Metro 2033 és Metro 2034 regényeket köszönhettük. A népszerű író nemrégiben elkészült a trilógia zárókötetével, amely természetesen a Metro 2035 címet viseli és hazánkban november végétől lesz kapható. Érdekesség, hogy a regény a Metro: Last Light ötletei alapján született meg. Ez már csak azért is említésre méltó, mivel a 4A Games korábban pont fordítva tevékenykedett: ők készítettek játékot az író Metro 2033 című regényéből.
A premier apropóján az író is hazánkba látogat, hogy november 24-én 18:00-tól Debrecenben (Piac u. 34-36. – Alexandra Könyvesház), majd november 25-én 16:00 Budapesten (Nyugati tér 7. – Alexandra Könyvesház) dedikálja könyveit. Ezt követően november 26-án 18:00-kor a fővárosi Puskin Art Moziban mutatja be az új kötetet. Az eseményen M. Nagy Miklóssal, az Európa Könyvkiadó igazgatójával is beszélget majd anyanyelvén, amelyhez a szervezők természetesen szinkrontolmácsot fognak biztosítani. Utóbbi eseményen 1000 forintos belépőjegyért lehet részt venni, amelyet november 12-től lehet megvásárolni a mozi hivatalos oldalán, illetve a jegypénztáraiban (1053 Budapest, Kossuth Lajos u. 18.) ■

előző
következő
Dmitry Glukhovsky Magyarországon
Dmitry Glukhovsky MagyarországonDmitry Glukhovsky Magyarországon

hozzászólások (0)

további hírek

Íme, a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands szóló módja

Az eddigi előzetesek rendre a kooperatív módot promózták, hát most megnézhetjük, milyen lesz egyedül játszani.

Már elérhető a Might & Magic Showdown korai változata

Megelevenednek az asztali szerepjátékok csatái.

For Honor harcosok és béta részletek

Hamarosan elrajtol a játék zárt bétája, ennek apropóján összegyűjtöttük az összes harcos bemutatkozó videóját. Garantált lehetőség van a bétában való részvételre is!

Év játéka 2016. szavazás

Ismét olvasóink szavazatai döntenek a díjak sorsáról.

Nyereményjáték gamescomos lootért!

Pólók, pendrive, párna és sok más jóság vár Rátok.