Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Xenoblade Chronicles X Xenoblade Chronicles X

December elején jön a Xenoblade Chronicles X

Válj az emberiség utolsó reményévé a Wii U exkluzív szerepjátékban.

2015.11.13. 10:44 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Miután egy rejtélyes idegen faj elpusztította a Földet, az emberiség túlélői megmenekülésüket követően lezuhannak a titokzatos Mira bolygóra. A kihalás veszélyével szembesülve a játékosoknak túl kell élniük új otthonuk veszélyeit egy felfedezésre váró, hatalmas nyílt világban. A Xenoblade Chronicles X még áprilisban jelent meg Japánban kizárólag Wii U-ra, de már az amerikai és európai rajongóknak sem kell sokat várni rá.
Az új játék az előd világánál ötször nagyobb játékteret kínál, amelyet magunk által készített karakterünkkel fedezhetünk fel. A Mira bolygó azonban számos veszélyt is rejt, ezért mihamarabb ki kell tanulni a harcrendszer minden csínját-bínját, ha hosszú távon is túl kívánunk élni. A Xenoblade Chronicles X a sorozat történetében először internetes lehetőségeket is kínál, ennek köszönhetően négyfős csapatokba verődbe kooperatív küldetések teljesíthetőek. A játékosok továbbá egy legfeljebb 32 aszinkron karakterből álló csapathoz is csatlakozhatnak, akikkel tárgyakat és fegyvereket cserélgethetnek, még ha nem is harcolnak együtt. Emellett a más játékosok által készített karakterek is felfogadhatók, mint gép irányította tagok, még több lehetőséget biztosítva a taktikázásra a csata hevében.
A Xenoblade Chronicles X tehát kizárólag Wii U-ra fog megjelenni december 4-én, amikor több különleges prémium gépcsomag is érkezik. Ezekben a játék mellett egy fekete konzolt, térképet, művészi albumot, posztert találunk. A játékról bővebben a hivatalos oldalon olvashattok. ■

Xenoblade Chronicles X
A legutóbbi Xenoblade Chronicles X cikkek, hírek

hozzászólások (0)

további hírek

Elindult a GWENT zárt bétája

PC-n és Xbox One-on kezdődött meg az újabb tesztkör.

Milyen lett a Titanfall 2?

Megérkezett a játék hivatalos launch trailere és az első értékelések.

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.