Watch Dogs 2
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Xenoblade Chronicles X Xenoblade Chronicles X

December elején jön a Xenoblade Chronicles X

Válj az emberiség utolsó reményévé a Wii U exkluzív szerepjátékban.

2015.11.13. 10:44 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Miután egy rejtélyes idegen faj elpusztította a Földet, az emberiség túlélői megmenekülésüket követően lezuhannak a titokzatos Mira bolygóra. A kihalás veszélyével szembesülve a játékosoknak túl kell élniük új otthonuk veszélyeit egy felfedezésre váró, hatalmas nyílt világban. A Xenoblade Chronicles X még áprilisban jelent meg Japánban kizárólag Wii U-ra, de már az amerikai és európai rajongóknak sem kell sokat várni rá.
Az új játék az előd világánál ötször nagyobb játékteret kínál, amelyet magunk által készített karakterünkkel fedezhetünk fel. A Mira bolygó azonban számos veszélyt is rejt, ezért mihamarabb ki kell tanulni a harcrendszer minden csínját-bínját, ha hosszú távon is túl kívánunk élni. A Xenoblade Chronicles X a sorozat történetében először internetes lehetőségeket is kínál, ennek köszönhetően négyfős csapatokba verődbe kooperatív küldetések teljesíthetőek. A játékosok továbbá egy legfeljebb 32 aszinkron karakterből álló csapathoz is csatlakozhatnak, akikkel tárgyakat és fegyvereket cserélgethetnek, még ha nem is harcolnak együtt. Emellett a más játékosok által készített karakterek is felfogadhatók, mint gép irányította tagok, még több lehetőséget biztosítva a taktikázásra a csata hevében.
A Xenoblade Chronicles X tehát kizárólag Wii U-ra fog megjelenni december 4-én, amikor több különleges prémium gépcsomag is érkezik. Ezekben a játék mellett egy fekete konzolt, térképet, művészi albumot, posztert találunk. A játékról bővebben a hivatalos oldalon olvashattok. ■

Xenoblade Chronicles X
A legutóbbi Xenoblade Chronicles X cikkek, hírek

hozzászólások (0)

további hírek

Sniper Elite 4 sztori trailer

Mi történt Olaszországban 1943-ban?

Renoir videoteszt

Kipróbáltuk az oldalnézetes noir platformert.

Regisztrálj a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands zárt bétájára!

Egyelőre keveset tudni a bétáról, de várhatóan a következő hónapokban rajtol majd el.

JátszóDome: Shadow Tactics - Blades of the Shogun #2

Nézd meg az első küldetés befejezését.

Készül az Uncharted: The Lost Legacy

Chloe Frazer kalandjaival folytatódik a Naughty Dog szériája.