Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Konzol - Nintendo

Nintendo bejelentések Wii U-ra és 3DS-re

A Nintendo Direct műsorában számos játékról rántották le a leplet.

2015.11.17. 11:09 | szerző: GeryG | kategória: Konzol - Nintendo

A Nintendo új Nintendo Direct adásában számos hamarosan megjelenő Wii U és Nintendo 3DS játékról fedett fel részleteket. A bejelentések között új játékok, valamint DLC-k is helyet kaptak. Utóbbiak közül talán az egyik legfontosabb, hogy a Final Fantasy VII-ből ismerős Cloud is csatlakozik a Super Smash Bros. Wii U és 3DS változatának harcosaihoz, mint választható DLC karakter. Emellett Wii U-ra a következő bejelentések történtek:

 • The Legend of Zelda: Twilight Princess HD - A játék az eredetileg 2006-ban Wii és Nintendo GameCube konzolokra megjelent alkotás vizuálisan újradolgozott változata, amely március 4-én fog megjelenni.
 • The Legend of Zelda for Wii U (nem végleges cím) - Jövőre ünnepli 30. évfordulóját a híres The Legend of Zelda sorozat, amely ebből az alkalomból vadonatúj epizódot is kap.
 • Pokkén Tournament - A The Pokémon Company és a Namco együttműködésének eredménye a Pokkén Tournament, egy új verekedős cím, amelynek segítségével a játékosok összecsaphatnak kedvenc Pokémon karaktereikkel az arénákban. A játék valamikor jövő tavasszal várható.
 • Star Fox Zero - Egyedi irányításával, amely a TV és a GamePad kijelzőjét is kihasználja, és a számos vezethető járművel a Star Fox-sorozat teljesen új irányt vesz. A játék 2016 áprilisában fog megjelenni, kizárólag Wii U-ra.
 • Xenoblade Chronicles X - A hatalmas Xenoblade Chronicles X szerepjáték december 4-énjelenik meg kizárólag Wii U-ra.
 • FAST Racing Neo - A villámgyors, négyjátékos helyi és nyolcjátékos internetes többjátékos módokat tartalmazó versenyzős alkotás decemberben lesz kapható Wii U-ra.
 • Typoman - A GamePad kontrollert használva a játékosok egy új kalandra indulnak, amelyben felfedezhetik a szavak elképesztő erejét, ugyanis segítségükkel kell túlélniük a környezeti veszélyeket és legyőzniük a veszélyes ellenfeleket. A játék November 19-én jelenik meg Wii U-ra.

Wii U mellett 3DS-re is jelentettek be újdonságokat:

 • Pokémon a Virtual Console kínálatában - Az eredeti Pokémon játékok - Pokémon Red Version, Pokémon Blue Version és Pokémon Yellow Version - február 27-én Nintendo 3DS készülékekre látogatnak.
 • Hyrule Warriors Legends - A Hyrule Warriors teljes értékű Nintendo 3DS változata, de még több tartalommal, amely a tervek szerint március 25-én jelenik meg.
 • Mario & Luigi: Paper Jam Bros. - A fergeteges Mario & Luigi-sorozat találkozik az elbűvölő Paper Mario-sorozattal a december 4-én megjelenő játék keretében.
 • The Legend of Zelda: Tri Force Heroes - december 3-án egy új ingyenes DLC érkezik, amely az egyedi képességű Linebeck’s Uniform és Fierce Deity Mail kosztümökkel, illetve a több mint 30 teljesítésre váró pályát tartalmazó új Den of Trials helyszínnel bővíti a játékot.
 • Pokémon Super Mystery Dungeon - A játékosok a 20 Pokémon egyikévé változhatnak a február 19-én megjelenő játékban. A körökre osztott harcok során és a folyamatosan változó helyszínek bebarangolása közben a játékosok találkozhatnak az összes - avagy mind a 720 – Pokémonnal.
 • DRAGON QUEST - A Nintendo 3DS szerepjáték-kínálata tovább növekszik a DRAGON QUEST VII: Fragments of the Forgotten Past és a DRAGON QUEST VIII: Journey of the Cursed King játékokkal. Mindkét újradolgozott játék 2016-ban jelenik meg.
 • Final Fantasy Explorers - Az első Nintendo 3DS-re megjelenő FINAL FANTASY akció-szerepjátékban egy rejtélyes kristályokkal teli szigetre látogathatunk. Január 29-i megjelenésekor a játék tartalmazni fogja az összes korábban Japánban megjelent DLC tartalmat.
 • Mega Man Legacy Collection - Február 23-tól lesz elérhető a Nintendo eShop kínálatából és tartalmazni fogja az első hat NES Mega Man (Mega Man 1-6) játék hű feldolgozását, plusz új lehetőségeket e klasszikusok átélésére a remix pályákat tartalmazó Kihívás Móddal és az eredeti művészeti emlékeket tartalmazó Museum móddal.

A Nintendo Direct teljes műsorát itt lent is megnézhetitek. ■

hozzászólások (0)

további hírek

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.

Hozza a várt szintet a Battlefield 1

Mától megvásárolható az első világháborút feldolgozó akciójáték.