Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Megérkezett a Back to Dinosaur Island

A Crytek a jelek szerint a VR technológiában látja a jövőt, megérkezett első demójuk is hozzá.

2015.11.19. 11:04 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A Crytek kezdettől fogva az innovatív stúdiók közé tartozott, legalábbis ami a videojáték-ipar technológiai oldalát illeti. Legtöbb játékuk megizzasztotta az aktuális gépparkot, cserébe pazar látványt prezentáltak.
A jelek szerint a német székhelyű stúdió továbbra is szeretne élen járni az újítások terén, ám úgy tűnik, a jövőt a VR technológiában látják. Idén nyáron jelentették be a Robinson: The Journey című játékukat, amelyről már akkor is tudni lehetett, hogy valamelyik VR eszközre fog támaszkodni, októberben aztán kiderült, hogy ez az eszköz a PlayStation VR lesz. Persze nem csak a Sony konzolján szeretnének jelen lenni, ezért elkészítették a Back to Dinosaur Island című demójukat, amely tegnap jelent meg Oculus Riftre. Ez már több videojátékos rendezvényt is megjárt, ahol a résztvevők ki is próbálhatták már, de a széles közönség számára csak mostantól érhető el – ingyen. A demóban (mert játéknak azért erős lenne nevezni) egy újszülött/frissen kikelt dinoszaurusz felett vehetjük át az irányítást, akivel elindulhatunk felfedezni az ősi világot.
A demó elsősorban azt a célt szolgálja, hogy megtapasztalhassuk, mennyire más érzést nyújt a VR technológia, amely révén minden korábbinál mélyebben részesei lehetünk egy-egy játéknak. A Back to Dinosaur Island esetében akár azt is érezhetjük, milyen lehet, ha egy hatalmas T-Rex tőlünk alig pár centire szaglászik. Mindezt természetesen a CryEngine legújabb generációja tárja a szemünk elé, vagyis – ahogy azt az alábbi video is tanúsítja – a látványra aligha lehet panasz.
A Back to Dinosaur Island tehát teljesen ingyen tölthető le a Steamről és az Oculus Rift DK2-es kiadásától felfelé kompatibilis az eszközzel. ■

előző
következő
Megérkezett a Back to Dinosaur Island
Megérkezett a Back to Dinosaur Island Megérkezett a Back to Dinosaur Island Megérkezett a Back to Dinosaur Island Megérkezett a Back to Dinosaur Island Megérkezett a Back to Dinosaur Island

hozzászólások (0)

további hírek

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.

Hozza a várt szintet a Battlefield 1

Mától megvásárolható az első világháborút feldolgozó akciójáték.