Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

The Crew The Crew

Elrajtol a The Crew Wild Run

Megérkezett a Ubisoft autós játékának kiegészítője.

2015.11.19. 11:34 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Még a nyáron jelentette be a Ubisoft, hogy kiegészítőt kap a közel egy évvel ezelőtt megjelent autós próbálkozásuk, a The Crew. A Wild Run sok újítással igyekszik gatyába rázni a játékot, amely bár nem sikerült rosszul, összességében nem tudott igazán kiemelkedni a tömegből. A kiegészítő kicsit javít a grafika részletességén is, de elsősorban tartalmilag nyújt újat.
Négy új járműtípus kerül a játékba: a dragsterek rendelkeznek a legmagasabb végsebességgel, ők a gyorsulási versenyek királyai; a drift autók a szűken kanyargó utcákon utolérhetetlenek köszönhetően precíz irányításuknak; a monster truckok hatalmas kerekeken gördülnek és képesek akár hátra szaltót is csinálni; és persze megjelennek a motorok is. A másik újdonság a dinamikusan változó időjárás, ami nem csak látványeffekt, hiszen a vizes utakon teljesen megváltozik az autók és motorok viselkedése, kezelhetősége.
Új játékmód is debütál, ez a The Summit. Havonta új háromnapos versenysorozatok indulnak, amelyekre heti két selejtezőben lehet bejutni. Akik a legjobban teljesítenek, hó végén részt vehetnek a döntőben. Aki itt is diadalmaskodik egy exkluzív új járgánnyal lesz gazdagabb. A versenyek egyébként a legkülönfélébb típusúak lesznek és a terep is gyakran változik majd.
A Wild Run tehát tegnap óta érhető el PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra, de a Ubisoft az alapjátékhoz hasonlóan a jövőben folyamatosan frissíteni fogja újabb és újabb tartalmakkal téve még változatosabbá. ■

The Crew
A legutóbbi The Crew cikkek, hírek

hozzászólások (0)

további hírek

Év játéka 2016. szavazás

Ismét olvasóink szavazatai döntenek a díjak sorsáról.

Nyereményjáték gamescomos lootért!

Pólók, pendrive, párna és sok más jóság vár Rátok.

Injustice 2 sztori trailer Brainiac tálalásában

A második rész épp ott veszi fel a fonalat, ahol az első letette.

Idegenvezetés a Mass Effect: Andromeda hajóján

Új előzetes mutatja be a Tempestet és a gyomrában pihenő Nomadot.

Nintendo Switch részletek: március 3-án érkezik az új konzol

Az új Zelda játék is a nyitócímek között lesz.