Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

The Crew The Crew

Elrajtol a The Crew Wild Run

Megérkezett a Ubisoft autós játékának kiegészítője.

2015.11.19. 11:34 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Még a nyáron jelentette be a Ubisoft, hogy kiegészítőt kap a közel egy évvel ezelőtt megjelent autós próbálkozásuk, a The Crew. A Wild Run sok újítással igyekszik gatyába rázni a játékot, amely bár nem sikerült rosszul, összességében nem tudott igazán kiemelkedni a tömegből. A kiegészítő kicsit javít a grafika részletességén is, de elsősorban tartalmilag nyújt újat.
Négy új járműtípus kerül a játékba: a dragsterek rendelkeznek a legmagasabb végsebességgel, ők a gyorsulási versenyek királyai; a drift autók a szűken kanyargó utcákon utolérhetetlenek köszönhetően precíz irányításuknak; a monster truckok hatalmas kerekeken gördülnek és képesek akár hátra szaltót is csinálni; és persze megjelennek a motorok is. A másik újdonság a dinamikusan változó időjárás, ami nem csak látványeffekt, hiszen a vizes utakon teljesen megváltozik az autók és motorok viselkedése, kezelhetősége.
Új játékmód is debütál, ez a The Summit. Havonta új háromnapos versenysorozatok indulnak, amelyekre heti két selejtezőben lehet bejutni. Akik a legjobban teljesítenek, hó végén részt vehetnek a döntőben. Aki itt is diadalmaskodik egy exkluzív új járgánnyal lesz gazdagabb. A versenyek egyébként a legkülönfélébb típusúak lesznek és a terep is gyakran változik majd.
A Wild Run tehát tegnap óta érhető el PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra, de a Ubisoft az alapjátékhoz hasonlóan a jövőben folyamatosan frissíteni fogja újabb és újabb tartalmakkal téve még változatosabbá. ■

The Crew
A legutóbbi The Crew cikkek, hírek

hozzászólások (0)

további hírek

Milyen lett a Titanfall 2?

Megérkezett a játék hivatalos launch trailere és az első értékelések.

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.