Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Mozi

Új rendezőt és írót kapott az új Tomb Raider film

A játékok után a mozis sorozatot is újraindítják.

2015.11.20. 11:23 | szerző: GeryG | kategória: Mozi

Angelina Jolie kétszer bújhatott bele a világ talán legismertebb női videojáték-hősének bőrébe. A két könnyen felejthető Tomb Raider mozi óta bő egy évtized eltelt, Hollywood pedig szeretné követni a videojátékok példáját, ezért újraindítják a szériát.
Az új film várhatóan 2017-ben kerülhet a mozikba, feltéve, hogy időben összeáll a stáb és minden részlet a helyére kerül. A legújabb hírek szerint már meg is találták a rendezőt, aki nem más, mint a norvég Roar Ulthaug, aki 2006-ig csak rövidfilmekkel foglalkozott, akkor viszont a Fritt vilt (Hideg préda) című horrorral vétette észre magát. Több norvég mozi után idén megpróbálkozott egy katasztrófafilmmel is (Bølgen – The Wave). A jelek szerint első angol nyelvű mozija Lara Croft kalandja lesz. Mellette a forgatókönyvíró személye is kezd körvonalazódni, a hírek szerint e feladatot egy újonc, Geneva Robertson-Dworet kapta, aki eddig még nem bizonyított, most mégis két nagy projektet is rá bíztak (a Tomb Raider mellett a Transformers 5 scriptjét is ő készíti). A film bejelentése óta nem ők az első nevek, akik felmerültek, hiszen a rendezői széket korábban már Kathryn Bigelow, Catherine Hardwicke és Mimi Leder is majdnem elfoglalta, míg a forgatókönyvet eleinte Evan Daugherty készítette volna.
Az új Tomb Raider történetéről természetesen még semmit sem lehet tudni, de a legnagyobb esély arra van, hogy követni fogják a 2013-as videojátékot, vagyis Lara Croft első kalandját fogja elmesélni. Kérdés, hogy mennyire lesznek hűek az egyébként remek játékhoz. ■

hozzászólások (0)

további hírek

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.

Hozza a várt szintet a Battlefield 1

Mától megvásárolható az első világháborút feldolgozó akciójáték.