Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

A Steamen is megjelent a Scourge of War: Waterloo

Nyártól mostanáig csak a hivatalos oldalon lehetett megvásárolni a stratégiai játékot.

2015.11.20. 12:29 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Idén nyáron jelent meg a NorbSoft új stratégiai játéka, a Scourge of War: Waterloo. Napóleon leghíresebb ütközete húsz küldetésre bontva elevenedik meg a monitorokon, történelmileg teljesen hiteles katonai vezetőkkel, egységekkel, taktikákkal és fegyverzettel. A játék nem szemkápráztató grafikájával, hanem elsősorban játékmenetével igyekszik kitűnni a tömegből. A Scourge of War: Waterloo a premier után kizárólag a hivatalos oldalon keresztül volt beszerezhető, de tegnap végül megérkezett a Steamre is. Az újbóli megjelenés apropóján most 10% kedvezmény is jár az árából. Az ajánlat november 26-ig érvényes. ■

Scourge of War: Waterloo
A legutóbbi Scourge of War: Waterloo cikkek, hírek

hozzászólások (3)

Baracklekvár
Baracklekvár 2015.11.20. 12:48
Hát, csúnyább, mint a legelső TotalWar-ok.. S nem derült ki nekem, hogy mitől más és jobb a játékmenet, mint amit már láttunk eleget. És még vonatkozó weboldaluk sem megy..
Ettől még lehet jó. De nem győzött meg.
Lacko
Lacko 2015.11.20. 16:36
Amennyire tudom, kb egy ember késziti. megszállott az ürge. És valószínűleg az életben nehéz vele kijönni. mert eredetileg ő meg valaki más készítette a Second manassas nevű játékot (tök ugyan ez a grafika, játékmenete minden - bár majdnem 10 éve volt). Rohadt jó játék volt. Mindenki várta a folytatást, de semmi. Kiderült, hogy örihari. Összevesztek, nem lesz folytatás. Aztán ez a csóka elkezdte megcsinálni a Polgárháború nagy csatáit ugyan azzal a játékmotorral, csak más név alatt. Ebből is veszekedés lett. Aztán ennek a sorozatnak az x-edik része ez a Waterloo.

Tehát ha a grafika nem a minden neked, akkor ajánlom, mert az a nagyon régi second manassas eszméletlen hangulatos volt.
montanosz
montanosz 2015.11.22. 13:07
mostanában jelennt meg a hétéves háborut feldolgozo stratégia, inkább azt nézzétek meg ha érdekel ez a stilus mert joval összetettebb lett, kb olyan mint crusader kings 2 csak csatákat is lejátszhatjuk
https://www.youtube.com/watch?v=-88GwZc7t0A
további hírek

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.

Hozza a várt szintet a Battlefield 1

Mától megvásárolható az első világháborút feldolgozó akciójáték.