Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Egyéb

BUKTA fesztivál

2003.04.17. 16:01 | szerző: Madrac | kategória: Egyéb

Április 17-19-ig kerül megrendezésre a BUKTA fesztivál a budapesti Millenáris Parkban. A rendezvény Kibertér elnevezésű részében négy játékban mérhetik össze tudásukat az érdeklődők, Fifa 2003, Medal of Honor, Need ford Speed:Hot Pursuit 2 és The Sims. Az első három helyezett értékes nyereményeket és újság előfizetést nyer. Külön érdekesség, hogy Sims-ben a Millenáris Park minél élethűbb megalkotása a cél. A szombati napon 12:00-13:30 között az Offline-Online média témában lesz egy beszélgetés, melyen részt vesznek online szerkesztők és a PC Guru újság képviselői is. sok érdekes program lesz ezeken kívül is és mindenki ingyenesen internetezhet a 20 kiállított gépen.
Ezen kívül napközben diákzenekarok zenélnek, lesznek nagyjátékfilm és diákok által rendezett filmvetítések is. Lehet látni középiskolások által előadott színházi darabokat is, de más színtársulatok is fellépnek a három nap alatt. Ezeken kívül egy másik helyszínen mindennap déltől este hatig lesznek előadások és beszélgetések sokszor közéleti és ismert emberek részvételével aktuális témákról, melyeknek nagy része a középiskolásokat és a 20on éveseket érinti, de az idősebb korosztály is találhat neki érdekeseket. A helyszínen ezeken kívül megtekinthető lesz képzőművészeti kiállítás is, valamint az érdeklődök részt vehetnek egy tőzsdei szimulációs játékon, és még csocsó bajnokságra is sor kerül.
Mind a három nap estéjén neves magyar zenekarok és fellépők szórakoztatják a közönséget. Néhány név említése a teljesség igénye nélkül: Besh-o-droM, Varga Zsuzsa, Anima Sound System, Toy Division, Neo, Korai öröm, Ez a Divat, Emil.Rulez!, Heaven Street Seven, Dj Naga, és még sokan mások. ■

hozzászólások (2)

jani0624
jani0624 2003.04.18. 16:48
20 gép 20000 embernek, az érdekes lesz!
Z-Master
Z-Master 2003.04.18. 21:38
Majd 2 percenként váltják egymást.:-)
további hírek

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.

Hozza a várt szintet a Battlefield 1

Mától megvásárolható az első világháborút feldolgozó akciójáték.