Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Masszív frissítést kapott a MINIDAYZ

Új pálya érkezett, bővült a karakterszerkesztő, új fegyverek és állatok kerültek a játékba, de a zombik is másképp viselkednek.

2015.11.21. 12:04 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Egy éve jelent meg a Bohemia Interactive 2D-s, pixelart játéka, a MINIDAYZ, amely ingyenesen érhető el és természetesen a DayZ világában játszódik. A játék a napokban megkapta az 1.4.0 sorszámú új frissítését, amely sok új tartalommal igyekszik változatosabbá tenni az élményt. Többek között új helyszínt fedezhetünk fel. Narvakia egy közepes méretű fagyos zóna, ahol meglehetősen nagy a (zombi)nyüzsgés. Az új helyszín mellett bővült a karakterszerkesztő: új bőr és hajszínek, hajviseletek érkeztek, de rengeteg új ruha, új fegyverek is kerültek a játékba. Megjelent a vadászat, mint tevékenység, ezzel párhuzamosan pedig új vadállatok is felbukkannak az erdőkben. A fákat mostantól baltával ki is tudjuk vágni, de gyűjtögethetünk bogyókat is, a levadászott állatok húsát pedig meg tudjuk főzni. Új épülettípusok (WC, fészer, bunker) is érkeztek. A játékos meg is betegedhet, ha mérgező bogyót eszik vagy a hőmérséklet túl alacsony. A zombik viselkedésén is finomítottak, így azok már nem látnak keresztül a tereptárgyakon, cserébe a hangos zajokra felfigyelnek. Szerencsére egy elhajított fáklyával el tudjuk terelni a figyelmüket.
A frissítés természetesen az új tartalmon és lehetőségeken túl hibajavításokat is kínál mind az egyszemélyes, mind a többjátékos részhez. Mindezekről a hivatalos oldalon részletes leírást is találtok, de érdemes megnézni az alábbi videót is. A MINIDAYZ a Bohemia Interactive oldalán érhető el teljesen ingyen. ■

MINIDAYZ
A legutóbbi MINIDAYZ cikkek, hírek

hozzászólások (0)

további hírek

Aranylemezre került a Watch Dogs 2

Immár csak a hackerek hiúsíthatják meg a novemberi premiert.

Bud Spencer & Terence Hill - Slaps and Beans a Kickstarteren

Oldalnézetes pixel art játék készül a páros legnagyobb filmjei alapján.

Elindult a GWENT zárt bétája

PC-n és Xbox One-on kezdődött meg az újabb tesztkör.

Milyen lett a Titanfall 2?

Megérkezett a játék hivatalos launch trailere és az első értékelések.

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.