Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Elrajtolt az Albion Online zárt bétája

A nyári alfa teszt után újabb lépcsőfokhoz ért el a fejlesztés.

2015.11.24. 10:52 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Tegnap elrajtolt az Albion Online zárt bétája. Ezen azok a játékosok vehetnek részt, akik korábban befizettek valamelyik támogatói csomagra. Akik a legnagyobb, Legendary csomagot választották, azok már tegnap megkezdhették a kalandozást. Akik az eggyel kisebb Epic csomaggal is beérték, azok ma, akik pedig a Veteran csomag mellett voksoltak, azok holnap csatlakozhatnak.
Az Albion Online egy szabadon bejárható és felfedezhető középkori világot kínál, amelyben a játékosok az egyes földterületekért vívhatnak háborúkat. A gazdaság is a játékosok tevékenységén alapul, birtokokat emelhetnek, céheket alapíthatnak.
„Egy olyan időszakban, amikor az MMO-k kezdenek egyre hétköznapibbá válni, az Albion Online azt képviseli, szerintünk milyennek kell egy igazi MMORPG-nek lennie. Az Albion Online az Ultima Online-ban, Eve Online-ban és Runescape-ben látott klasszikus játékmenetet kombinálja az utóbbi idők fejlesztéseivel, mint a karakterszerkesztés és a platformok közötti játék. Nagyon izgatottak vagyunk, hogy új mérföldkőhöz érkezett a fejlesztés a zárt béta elindulásával, és kíváncsian várjuk a játékosok visszajelzéseit a fejlesztésekről és frissítésekről, amiken az alfa teszt óta dolgozunk.” – nyilatkozta Stefan Wiezorek, a Sandbox Interactive alapítója és vezetője.
Az Albion Online-t továbbra is lehet támogatni a hivatalos oldalon keresztül, megjelenésére valamikor 2016-ban kerülhet sor PC-re, Macre és Linuxra, valamint iOS-re és Androidra. ■

Albion Online
A legutóbbi Albion Online cikkek, hírek

hozzászólások (0)

további hírek

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.

Hozza a várt szintet a Battlefield 1

Mától megvásárolható az első világháborút feldolgozó akciójáték.