Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Így fest PC-n a Tom Clancy’s Rainbow Six: Siege

A Ubisoft más alkotásaihoz hasonlóan az akciójáték is különleges effektekkel válik szebbé PC-n. Idő közben kiderült, hogy mégsem ma rajtol el a nyílt béta változat.

2015.11.25. 17:25 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A Ubisoft és az Nvidia együttműködése tovább folytatódik, ennek köszönhetően az egy hét múlva megjelenő Tom Clancy’s Rainbow Six: Siege is élvezni fogja a „zöldek” különleges technológiájának gyümölcseit. A francia kiadó korábban is előszeretettel varázsolta szebbé játékainak PC-s kiadását, amit külön videókban is prezentáltak. Így tesznek most is, vessetek egy pillantást az alábbi trailerre! Részletesebb árnyékok, a TXAA technológia jóvoltából sokkal finomabb kontúrok kerülnek a játékba.
A Tom Clancy’s Rainbow Six: Siege december 1-én PC mellett PlayStation 4-re és Xbox One-ra is meg fog jelenni. Bár a nyílt béta változat eredetileg ma rajtolt volna el, ám a fejlesztők nem várt problémákba ütköztek, így a rajtot elhalasztották.
Jelenleg problémák vannak a játékindítással és a kapcsolatbontással minden platformon. Ezért a nyílt béta rajtját elhalasztottuk, a játék így továbbra is zárt béta állapotban marad. Elnézést kérünk a csúszásért és biztosítunk mindenkit, hogy ez továbbra is a legfontosabb célunk. Továbbra is mindenkit informálni fogunk a fejlesztésekről."

Tom Clancy's Rainbow Six: Siege
A legutóbbi Tom Clancy's Rainbow Six: Siege cikkek, hírek

hozzászólások (0)

további hírek

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.

Hozza a várt szintet a Battlefield 1

Mától megvásárolható az első világháborút feldolgozó akciójáték.