Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Mozi

X-Men megmutatja karmait

2003.04.17. 22:57 | szerző: Dino | kategória: Mozi

Az év első átütő sikerének az X-Men 2. (hazai bemutató: május 1.) ígérkezik. A film, mely egy nappal előbb kerül a magyar mozikba, mint az amerikaiakba, egyesíti magába mindazt, amit manapság Hollywood akcióban, látványban, fantasyban és sci-fiben tud.
A fantasztikus jelmezek a nézőknek biztosan örömet okoznak majd, a színészek viszont szenvednek tőle. Rebecca Romijn-Stamos, aki a bármilyen alakot felvenni képes Mystique-et formálja meg, nem győzi cáfolni, hogy meztelenül állt volna a kamerák elé. Minden lehető fórumon közli rajongóival, hogy egy apró bikini azért maradt rajta, amit persze eltakarnak a kék pikkelyek, melyeket egyenként ragasztottak a testére a maszkmesterek.
Kelly Hu, a gyönyörű kínai-hawaii-angol színésznő félelmetes harcost alakít. A barnaöves karatés saját bevallása szerint még sosem szenvedett ennyit egy forgatáson. A fájdalmak oka, hogy jelmezéhez fémkarmok is tartoztak, melyeket saját körméhez ragasztottak.
– Amikor az egyik első megbeszélésen a rendező asszisztense megkért, hogy növesszem a lehető leghosszabbra a körmömet, még nem is sejtetem, hogy mi vár rám – nyilatkozta a színésznő. – Azért kellett a saját körmöm, hogy aláragasszák a fémkarmokat, amik aztán iszonyúan gyötörtek. Amikor a jelenetek végén levehettem, az olyan volt, mint a nagyon jó szex. Ha nem volna előtte a sok kínlódás, tulajdonképpen másnak is ajánlanám. ■

Forrás: IC Press

hozzászólások (0)

további hírek

Elindult a GWENT zárt bétája

PC-n és Xbox One-on kezdődött meg az újabb tesztkör.

Milyen lett a Titanfall 2?

Megérkezett a játék hivatalos launch trailere és az első értékelések.

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.