Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Mozi

X-Men megmutatja karmait

2003.04.17. 22:57 | szerző: Dino | kategória: Mozi

Az év első átütő sikerének az X-Men 2. (hazai bemutató: május 1.) ígérkezik. A film, mely egy nappal előbb kerül a magyar mozikba, mint az amerikaiakba, egyesíti magába mindazt, amit manapság Hollywood akcióban, látványban, fantasyban és sci-fiben tud.
A fantasztikus jelmezek a nézőknek biztosan örömet okoznak majd, a színészek viszont szenvednek tőle. Rebecca Romijn-Stamos, aki a bármilyen alakot felvenni képes Mystique-et formálja meg, nem győzi cáfolni, hogy meztelenül állt volna a kamerák elé. Minden lehető fórumon közli rajongóival, hogy egy apró bikini azért maradt rajta, amit persze eltakarnak a kék pikkelyek, melyeket egyenként ragasztottak a testére a maszkmesterek.
Kelly Hu, a gyönyörű kínai-hawaii-angol színésznő félelmetes harcost alakít. A barnaöves karatés saját bevallása szerint még sosem szenvedett ennyit egy forgatáson. A fájdalmak oka, hogy jelmezéhez fémkarmok is tartoztak, melyeket saját körméhez ragasztottak.
– Amikor az egyik első megbeszélésen a rendező asszisztense megkért, hogy növesszem a lehető leghosszabbra a körmömet, még nem is sejtetem, hogy mi vár rám – nyilatkozta a színésznő. – Azért kellett a saját körmöm, hogy aláragasszák a fémkarmokat, amik aztán iszonyúan gyötörtek. Amikor a jelenetek végén levehettem, az olyan volt, mint a nagyon jó szex. Ha nem volna előtte a sok kínlódás, tulajdonképpen másnak is ajánlanám. ■

Forrás: IC Press

hozzászólások (0)

további hírek

Év játéka 2016. szavazás

Ismét olvasóink szavazatai döntenek a díjak sorsáról.

Nyereményjáték gamescomos lootért!

Pólók, pendrive, párna és sok más jóság vár Rátok.

Injustice 2 sztori trailer Brainiac tálalásában

A második rész épp ott veszi fel a fonalat, ahol az első letette.

Idegenvezetés a Mass Effect: Andromeda hajóján

Új előzetes mutatja be a Tempestet és a gyomrában pihenő Nomadot.

Nintendo Switch részletek: március 3-án érkezik az új konzol

Az új Zelda játék is a nyitócímek között lesz.