Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Megérkezett az Arma 3 Nexus frissítése

A jövőre várható Apex kiegészítőt két frissítés fogja előkészíteni, ebből az első már meg is érkezett.

2015.12.04. 14:55 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Ahogy arról korábban már mi is beszámoltunk, a Bohemia Interactive jövő év második felében tervezi kiadni az Arma 3 új, Apex kiegészítőjét, amely hatalmas új szigeten harcolhatunk tovább. Ezt két ingyenes frissítéssel készítik elő, amelyből az első, a Nexus kis késéssel meg is érkezett a napokban. Ebben újabb ízelítőt kapunk az új End Game játékmódból (a Feres és Zaros küldetések képében), valamint a már elérhető Kavala küldetést is finomítják. Mindegyik küldetés más és más játékstílusra koncentrál: hol kis területen kell gyalogosokkal harcolnunk, hol pedig hatalmas terepen járművekkel helytállnunk. Mostantól lehetőség van egy-egy multiplayer csatába külső szemlélőként is becsatlakozni.
Az általános játékmenetben is vannak változások: új rendszer felel az állóképességért, amely sokkal valóságosabban kezeli a karakterek mozgását, a sprintelést és a célzás pontosságát. Olyan tényezők is számítanak, mint a felszerelés súlya és a terep adottságai, így jó tervezéssel sokkal tovább maradhatunk majd harcképesek. Ugyanígy megújul a találati rendszer is, ami az egyes találatok halálosságát az alapján is mérlegeli, hogy a karakter adott testrésze mennyire volt védve.
A Nexus frissítés tartalmáról egy új video is érkezett, valamint a változások részletes leírását a fejlesztők blogján is megtaláljátok. ■

hozzászólások (0)

további hírek

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.

Hozza a várt szintet a Battlefield 1

Mától megvásárolható az első világháborút feldolgozó akciójáték.