Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Alien és bőrpofa a Mortal Kombat X-ben

Bemutatták a Kombat Pack 2 négy új harcosát.

2015.12.04. 17:25 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A Mortal Kombat X lett a tegnap esti The Game Awards 2015 díjátadó egyik nyertese: nem meglepő módon az év verekedős játéka címet zsebelte be a NetherRealm Studios vérgőzös alkotása. A fejlesztők a season pass keretében több harcos-csomagot, vagyis Kombat Packot terveznek készíteni, ebből az első már tavasszal megérkezett. Akkor a Kristály tó réme, Jason Voorhees mellett Schwarzenegger kedvenc idegene, a Predator, valamint két „hagyományosabb” Mortal Kombat harcos – Tremor és Tanya bővítette a csapatot.
Hozzájuk hamarosan újabb négy karakter csatlakozik, ugyanis tegnap este bemutatták a Kombat Pack 2-t. Ha már a Predator ott van a választható harcosok között, nem maradhatott el ősi ellenfele, az Alien sem (aki a jelek szerin Barakából kelt ki). Ugyanígy Jason Voorhees is kap egy „társat” Leatherface személyében (bár kettejüknek nincs közös múltja, mindössze abban hasonlítanak, hogy mindketten a horror műfajának emblematikus figurái…). A két vendégszereplő mellett pedig szerepelni fog sokak kedvence, Bo Rai Cho is, aki egyébként az alapjátékban is feltűnt, de nem volt választható karakter. A sort végül egy kőkemény robot, Tri-Borg zárja, aki valójában Cyrax, Sektor és Smoke képességeit olvasztja magába.
A Kombat Pack 2 valamikor 2016-ban fog megjelenni, az alábbi trailerben pedig mind a négy újonc mutat valamit a repertoárjából. ■

Mortal Kombat X
A legutóbbi Mortal Kombat X cikkek, hírek

hozzászólások (3)

KRISZ46
KRISZ46 2015.12.04. 21:16
Az alien mikor lett ilyen okos?
GustyX
GustyX 2015.12.05. 11:44
Jó tudni, hogy több ilyen csomagot is terveznek, akkor hátha kiadnak házon belüli karaktereket is, úgyhogy arra várunk továbbra is.

Az alient nem ismerem kifejezetten, de a vége alapján úgy tűnik, hogy beleerőszakolták a mortal kombatba, hiszen úgy áll, mintha egy nagydarab karaktert alakítottak volna át, és a pengék is furcsának tűnnek. ráadásul három variácóban készül???

De legalább lehet tudni, miért ilyen drágák a csomagok: nagy a licensz díj.
Sucee
Sucee 2015.12.05. 12:56
Alien valószínűleg Barakát fogja helyettesíteni, mivel belőle kelt ki (host tulajdonságait veszi fel), plusz az utolsó mozdulata is eléggé a tarkatan pengék előpattintására hajazott.
további hírek

Milyen lett a Titanfall 2?

Megérkezett a játék hivatalos launch trailere és az első értékelések.

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.