Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Cyberpunk 2077

Egy év múlva jön a Cyberpunk 2077?

A legújabb pletykák szerint 2016 végén jöhet a CD Projekt RED sci-fi szerepjátéka.

2015.12.08. 14:08 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A CD Projekt RED legutóbb a The Game Awards 2015-ön az év játéka díjat is bezsebelő The Witcher 3: Wild Hunttal jelentkezett, amely a stúdió eddigi legnagyobb projektje. Ám, ahogy Geralt harmadik kalandja szép lassan a háttérbe szorul, úgy kerül egyre inkább előtérbe a stúdió 2012-ben bejelentett sci-fi RPG-je, a Cyberpuk 2077. A srácok már eddig sem győzték hangsúlyozni, hogy ez lesz történetük eddigi legnagyobb játéka. A napokban egy lengyel TV-műsorban adott interjút Adam Kicinski, a cég társalapítója, ahol ismét erről beszélt.
„Ez a projekt sokkal ambiciózusabb, mint azt eredetileg terveztük […] olyan játékot kell készítenünk, ami sokkal sikeresebb. Még hosszú út áll előttünk, mielőtt elérnénk a világ legnagyobb kereskedelmi sikerét.”
A célok tehát nagyok, ezek eléréséhez pedig sok időre van szükség. Nem is csoda hát, hogy 2012-es bejelentése óta csak általánosságokat hallhattunk a játékról, konkrétumokat pedig végképp nem árulnak el a készítők. A legújabb hírek szerint azonban ez jövőre megváltozhat, hiszen a német Gamereactor a CD Projekt RED-hez közel álló, meg nem nevezett forrásra hivatkozva arról számolt be, hogy a játék premierjét 2016 végére igyekeznek belőni a lengyelek. Ugyanezek a források arról is beszámolnak, hogy mind a Sony, mind a Microsoft szeretné legalább egy időre saját exkluzív játékává tenni, de a fejlesztés jelenleg PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra egyaránt folyik.
Természetesen ezeket a híreszteléseket hivatalos megerősítés hiányában érdemes fenntartásokkal kezelni, arról nem is beszélve, hogy a The Witcher 3 következő DLC-je sem jelent még meg. ■

Cyberpunk 2077
A legutóbbi Cyberpunk 2077 cikkek, hírek

hozzászólások (0)

további hírek

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.

Hozza a várt szintet a Battlefield 1

Mától megvásárolható az első világháborút feldolgozó akciójáték.