Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Eagle Flight - madaras VR-játék a Ubisofttól

A francia kiadó sem szeretne lemaradni a versenyben, amelybe egy „sas-szimulátorral” kívánnak beszállni.

2015.12.10. 22:32 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A 2016-os év a VR technológia hajnaláról fog szólni – legalábbis, ha bejön a fejlesztők számítása. Egyaránt jövőre várható az első fecske, az Oculus Rift premierje, a Sony saját megoldása, a PlayStation VR, valamint a HTC és a Valve kooperációjából megszülető Vive is. VR headsetből tehát lesz választék, de ezek sikere jelentős részben azon múlik, hogy megjelenésükkor milyen tartalmat tudnak majd prezentálni, ez pedig a játékfejlesztőkre pattintja a felelősség jó részét. Nem csoda hát, hogy egyre másra jelentik be az olyan projekteket, amelyek vagy kizárólagosan, vagy részben, de a VR technológiára támaszkodnak. Ebben a versenyben a Ubisoft sem szeretne lemaradni a többiektől, ezért a napokban bemutatták saját projektjüket, az Eagle Flightot.
Az Eagle Flight, ha egyszerűen szeretnénk megfogalmazni, egy sas-szimulátor, amely Párizsba kalauzol el minket. Egészen pontosan az emberiség eltűnése (elpusztulása?) után ötven évvel fedezhetjük fel a természet és a vadvilág által visszahódított francia fővárost, egy sas tollait magunkra öltve. Egyszemélyes és többjátékos mód egyaránt lesz a játékban. Míg előbbiben különféle ügyességi feladatokat kell megoldanunk, eldugott tárgyakat összegyűjtenünk és rejtett átjárókat felkutatnunk, addig utóbbiban egyfajta területháborúban vehetünk részt, amelyben sasok közti légi csatákban kell megvédenünk a saját territóriumunkat. Repkedésünk során természetesen az összes híres épületet meglátogathatjuk az Eiffel-toronytól a Louvre-ig.
Az Eagle Flight kihasználja majd a VR technológia összes előnyét, így újszerű irányításra számíthatunk. HTC Vive-ra, Oculus Riftre és PlayStation VR-ra készül, megjelenésére valamikor 2016-ban lehet esedékes. ■

Eagle Flight
A legutóbbi Eagle Flight cikkek, hírek

hozzászólások (0)

további hírek

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.

Hozza a várt szintet a Battlefield 1

Mától megvásárolható az első világháborút feldolgozó akciójáték.