Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Jön a Starship Corporation korai változata

Valamikor 2016 elejétől próbálhatjuk ki az ígéretes stratégiai játékot.

2015.12.11. 13:07 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A világűr meghódításáról szóló 4X stratégiák egy (szerencsére nem kis) részében kapunk űrhajó-tervező modult is, amelyben megalkothatjuk galaktikus armadánk minden egyes hajótípusát. Sok ilyen játékban ez az egyik legszórakoztatóbb játékelem.
A holland székhelyű Coronado Games csapata ebben látta meg a Szent Grált és elhatározták, hogy egy egész önálló játékot építenek köréje: ez lesz a Starship Corporation. A játékról már 2014-ben is hallhattunk, amikor az Iceberg Interactive felkarolta a projektet.
Ezúttal tehát nem egy galaktikus birodalommal kell minden más fajt leigázva meghódítani az univerzumot, hanem a semmiből felépítenünk saját vállalatunkat, amelynek fő profilja az űrhajóépítés. Meg kell terveznünk a különféle hajókat, folyamatosan tesztelnünk kell azokat, majd küldetéseken és szimulált háborús- vagy vészhelyzetekben bizonyítanunk képességeiket. Ehhez persze biztosítanunk kell a háttérkutatást is, újabb és újabb technológiák kifejlesztésével tartani a lépést a konkurenciával és jobb hajókat építeni náluk. A szerkesztő minden részletre kiterjed, így nekünk kell döntenünk a belső terek felépítéséről és berendezéséről, hogy milyen felszerelések és eszközök kapjanak helyet a hajón, kik szolgáljanak rajta. Mindehhez 153 helyiség és alkatrész áll majd a rendelkezésünkre, amelyeket 14 különböző hajótörzsbe építhetünk be - de persze ezek jelentős részét előbb ki kell majd fejlesztenünk.
A Starship Corporation korai változata a tervek szerint valamikor 2016 elején érkezik majd meg a Steamre, bővebben pedig a hivatalos oldalon olvashattok róla. ■

előző
következő
Jön a Starship Corporation korai változata
Jön a Starship Corporation korai változataJön a Starship Corporation korai változataJön a Starship Corporation korai változataJön a Starship Corporation korai változataJön a Starship Corporation korai változataJön a Starship Corporation korai változataJön a Starship Corporation korai változataJön a Starship Corporation korai változataJön a Starship Corporation korai változataJön a Starship Corporation korai változataJön a Starship Corporation korai változataJön a Starship Corporation korai változataJön a Starship Corporation korai változataJön a Starship Corporation korai változataJön a Starship Corporation korai változataJön a Starship Corporation korai változataJön a Starship Corporation korai változataJön a Starship Corporation korai változata
Starship Corporation
A legutóbbi Starship Corporation cikkek, hírek

hozzászólások (0)

további hírek

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.

Hozza a várt szintet a Battlefield 1

Mától megvásárolható az első világháborút feldolgozó akciójáték.