Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Jön a Starship Corporation korai változata

Valamikor 2016 elejétől próbálhatjuk ki az ígéretes stratégiai játékot.

2015.12.11. 13:07 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A világűr meghódításáról szóló 4X stratégiák egy (szerencsére nem kis) részében kapunk űrhajó-tervező modult is, amelyben megalkothatjuk galaktikus armadánk minden egyes hajótípusát. Sok ilyen játékban ez az egyik legszórakoztatóbb játékelem.
A holland székhelyű Coronado Games csapata ebben látta meg a Szent Grált és elhatározták, hogy egy egész önálló játékot építenek köréje: ez lesz a Starship Corporation. A játékról már 2014-ben is hallhattunk, amikor az Iceberg Interactive felkarolta a projektet.
Ezúttal tehát nem egy galaktikus birodalommal kell minden más fajt leigázva meghódítani az univerzumot, hanem a semmiből felépítenünk saját vállalatunkat, amelynek fő profilja az űrhajóépítés. Meg kell terveznünk a különféle hajókat, folyamatosan tesztelnünk kell azokat, majd küldetéseken és szimulált háborús- vagy vészhelyzetekben bizonyítanunk képességeiket. Ehhez persze biztosítanunk kell a háttérkutatást is, újabb és újabb technológiák kifejlesztésével tartani a lépést a konkurenciával és jobb hajókat építeni náluk. A szerkesztő minden részletre kiterjed, így nekünk kell döntenünk a belső terek felépítéséről és berendezéséről, hogy milyen felszerelések és eszközök kapjanak helyet a hajón, kik szolgáljanak rajta. Mindehhez 153 helyiség és alkatrész áll majd a rendelkezésünkre, amelyeket 14 különböző hajótörzsbe építhetünk be - de persze ezek jelentős részét előbb ki kell majd fejlesztenünk.
A Starship Corporation korai változata a tervek szerint valamikor 2016 elején érkezik majd meg a Steamre, bővebben pedig a hivatalos oldalon olvashattok róla. ■

előző
következő
Jön a Starship Corporation korai változata
Jön a Starship Corporation korai változataJön a Starship Corporation korai változataJön a Starship Corporation korai változataJön a Starship Corporation korai változataJön a Starship Corporation korai változataJön a Starship Corporation korai változataJön a Starship Corporation korai változataJön a Starship Corporation korai változataJön a Starship Corporation korai változataJön a Starship Corporation korai változataJön a Starship Corporation korai változataJön a Starship Corporation korai változataJön a Starship Corporation korai változataJön a Starship Corporation korai változataJön a Starship Corporation korai változataJön a Starship Corporation korai változataJön a Starship Corporation korai változataJön a Starship Corporation korai változata
Starship Corporation
A legutóbbi Starship Corporation cikkek, hírek

hozzászólások (0)

további hírek

9 perc Prey

A rövidke előzetes után egy jóval tartalmasabb is érkezett a The Game Awardsról.

Tartalmas öt percben a Mass Effect: Andromedáról

Akció, felfedezés, dialógus, nyomozás és autózás, mind egy trailerben.

Death Stranding trailer a The Game Awardsról

Hideo Kojima nyerte az Industry Icon díjat, köszönetképpen pedig új előzetest villantott készülő játékából.

Várható megjelenések - 2016. december

Bár lecsengett az őszi főszezon, az utolsó hónapra is jutott néhány ígéretes premier.

Ingyenes Neverwinter Nightsszal indult el a GoG téli akciója

48 órán át szerezhető be ingyen az RPG Diamond Edition verziója.