Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Új trailert kapott a Shiness

Ismerd meg Mahera mesébe illő, mégis halálos világát!

2015.12.11. 14:02 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A francia indie stúdió, az Enigami új trailerben mutatta be készülő játékát, a Shinesst. Egy szerepjátékról van szó, amely Mahera mesés világába repít el minket. Bár első ránézésre Mahera tényleg egy mesébe illő birodalom, valójában ezernyi veszély leselkedik ott ránk minden irányból, ráadásul a széthullás szélén áll. Ezt megakadályozandó, hőseink útnak indulnak Mantara repülő városából az Adorn síkság és a Gromiz barlangok felé.
Kalandunk során pörgős, dinamikus csaták várnak ránk varázslattal és párbajokkal. Halálos ellenfelekkel kell összemérnünk tudásunkat, ám hőseink minden győztes csatából újabb és újabb tapasztalatokkal kerülnek ki, így állandóan fejlődnek. A játékban mindegyik hős felett átvehetjük majd az irányítást, erre szükség is lesz, hiszen mindannyian másban jeleskednek, így az előrejutáshoz együtt kell működniük.
A Shiness valamikor 2016-ban jelenhet meg PC-re, Macre és Linuxra, valamint PlayStation 4-re és Xbox One-ra. ■

előző
következő
Új trailert kapott a Shiness
Új trailert kapott a ShinessÚj trailert kapott a ShinessÚj trailert kapott a ShinessÚj trailert kapott a ShinessÚj trailert kapott a ShinessÚj trailert kapott a ShinessÚj trailert kapott a ShinessÚj trailert kapott a ShinessÚj trailert kapott a ShinessÚj trailert kapott a ShinessÚj trailert kapott a ShinessÚj trailert kapott a ShinessÚj trailert kapott a ShinessÚj trailert kapott a ShinessÚj trailert kapott a ShinessÚj trailert kapott a ShinessÚj trailert kapott a ShinessÚj trailert kapott a Shiness
Shiness
A legutóbbi Shiness cikkek, hírek

hozzászólások (0)

további hírek

Már elérhető a Might & Magic Showdown korai változata

Megelevenednek az asztali szerepjátékok csatái.

For Honor harcosok és béta részletek

Hamarosan elrajtol a játék zárt bétája, ennek apropóján összegyűjtöttük az összes harcos bemutatkozó videóját. Garantált lehetőség van a bétában való részvételre is!

Év játéka 2016. szavazás

Ismét olvasóink szavazatai döntenek a díjak sorsáról.

Nyereményjáték gamescomos lootért!

Pólók, pendrive, párna és sok más jóság vár Rátok.

Injustice 2 sztori trailer Brainiac tálalásában

A második rész épp ott veszi fel a fonalat, ahol az első letette.