Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Assassin's Creed Chronicles

Év elején jönnek az új 2D-s Assassin’s Creed Chronicles játékok

Előbb az India, majd a Russia fog megjelenni.

2015.12.12. 14:45 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Idén tavasszal indította útjára a Ubisoft az Assassin’s Creed széria mellékágát, az Assassin’s Creed Chroniclest. A sorozatot háromrészesre tervezik, amelyből az első epizód, az Assassin’s Creed Chronicles - China idén áprilisban jelent meg és ért el közepes sikereket. Az alapsorozattal ellentétben ezúttal 2,5D-ben, oldalnézetben irányíthattuk orvgyilkosunkat, Shao Junt. A történet 1526-ban játszódott, hősünket pedig nem más képezte ki, mint Ezio Auditore de Firenze.
A Ubisoft a napokban felfedte, hogy a sorozat következő két epizódja pontosan mikor fog megjelenni. Előbb az Assassin’s Creed Chronicles - India várható, amely január 12-én érkezik meg. Ebben Arbaaz Mir csuklyáját magunkra öltve kell kiderítenünk, hogy a titokzatos templomos mester miért jött az országba az East India Company hajóján.
Ha felgöngyölítettük az 1841-ben játszódó indiai rejtélyt, nem kell sokat várnunk a folytatásra sem, ugyanis az Assassin’s Creed Chronicles – Russia már február 9-én megérkezik. Ezúttal már az első világháború idejében, 1918-ban kalandozhatunk Nikolai Orelov bőrébe bújva. Orelov az 1917-es októberi orosz forradalom után szeretné elhagyni az országot családjával, de ehhez előbb még egy utolsó orvgyilkos küldetést el kell vállalnia: be kell jutnia abba az épületbe, ahol a cárt és családját a bolsevikok fogva tartják.
Utóbbi játékkal egyszerre fog megjelenni az Assassin’s Creed Chronicles csomag is, amely a trilógia mindhárom részét tartalmazni fogja. A játékok PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra fognak megjelenni, míg a csomag PlayStation Vita kiadása április 5-én várható. ■

Assassin's Creed Chronicles
A legutóbbi Assassin's Creed Chronicles cikkek, hírek

hozzászólások (0)

további hírek

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.

Hozza a várt szintet a Battlefield 1

Mától megvásárolható az első világháborút feldolgozó akciójáték.