Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Stellar Overload címre váltott a Planets3

Új címet kapott a Cubical Drift játéka.

2015.12.12. 16:42 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Még 2014 tavaszán indult el a Planets3 Kickstarter kampánya, amely végül sikerrel is zárult. A fejlesztő Cubical Drift azonban nem elégedett meg ennyivel és később a játék saját oldalán is gyűjtést rendeztek, hogy minél nagyobb összeget fordíthassanak a játék elkészítésére. Az elmúlt másfél évben viszont alig hallhattunk a projektről, ám nem azért, mert eltűnt volna a süllyesztőben. A fejlesztők kemény munkájának köszönhetően a játék jelenleg alfa állapotában érhető el és a napokban újabb mérföldkőhöz érkezett. Elhagyta ugyanis eddig ismert címét, így mostantól Stellar Overloadként kereshetjük.
„Hosszas mérlegelés után a Stellar Overload címre cseréltük a Planets3-at. Úgy érezzük, az új cím hűen tükrözi a projekttel elérni kívánt célt, egyúttal szeretnénk bemutatni nektek a naprendszert, amin a játék alapul. A Stellar Overload egy kitalált katasztrófa, ami a kipusztította a naprendszerünket. Mikor történt? Miért? Még az őseink sem tudják a válaszokat. Az egyetlen, amiben biztosak vagyunk, hogy az esemény óta minden nap küzdelem a túlélésért. Egyesülve az idegen invázióval és pokoli gépeikkel szemben mi, az emberi faj utolsó túlélői megválasztottuk a sorsunkat: harcolunk, túlélünk és újjáépítünk!” – nyilatkozta a fejlesztés vezetője, Michel Thomazeau.
A játékban tehát apró kockákból kell felépítenünk saját világunkat, amihez teljesen szabad kezet kapunk. Minden átszabható, elpusztítható és újrateremthető, hogy milyen monumentális építményeket emelünk, az egyedül rajtunk és a fantáziánkon múlik.
Hogy a Stellar Overload végleges verziója mikor jelenhet meg, arról a fejlesztők egyelőre nem beszélnek. Addig is a hivatalos oldalon lehet támogatni a projektet és ezzel hozzáférni az alfa és béta változatokhoz, egyúttal előrendelni a teljes kiadást. ■

Stellar Overload
A legutóbbi Stellar Overload cikkek, hírek

hozzászólások (0)

további hírek

Év játéka 2016. szavazás

Ismét olvasóink szavazatai döntenek a díjak sorsáról.

Nyereményjáték gamescomos lootért!

Pólók, pendrive, párna és sok más jóság vár Rátok.

Injustice 2 sztori trailer Brainiac tálalásában

A második rész épp ott veszi fel a fonalat, ahol az első letette.

Idegenvezetés a Mass Effect: Andromeda hajóján

Új előzetes mutatja be a Tempestet és a gyomrában pihenő Nomadot.

Nintendo Switch részletek: március 3-án érkezik az új konzol

Az új Zelda játék is a nyitócímek között lesz.