Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Stellar Overload címre váltott a Planets3

Új címet kapott a Cubical Drift játéka.

2015.12.12. 16:42 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Még 2014 tavaszán indult el a Planets3 Kickstarter kampánya, amely végül sikerrel is zárult. A fejlesztő Cubical Drift azonban nem elégedett meg ennyivel és később a játék saját oldalán is gyűjtést rendeztek, hogy minél nagyobb összeget fordíthassanak a játék elkészítésére. Az elmúlt másfél évben viszont alig hallhattunk a projektről, ám nem azért, mert eltűnt volna a süllyesztőben. A fejlesztők kemény munkájának köszönhetően a játék jelenleg alfa állapotában érhető el és a napokban újabb mérföldkőhöz érkezett. Elhagyta ugyanis eddig ismert címét, így mostantól Stellar Overloadként kereshetjük.
„Hosszas mérlegelés után a Stellar Overload címre cseréltük a Planets3-at. Úgy érezzük, az új cím hűen tükrözi a projekttel elérni kívánt célt, egyúttal szeretnénk bemutatni nektek a naprendszert, amin a játék alapul. A Stellar Overload egy kitalált katasztrófa, ami a kipusztította a naprendszerünket. Mikor történt? Miért? Még az őseink sem tudják a válaszokat. Az egyetlen, amiben biztosak vagyunk, hogy az esemény óta minden nap küzdelem a túlélésért. Egyesülve az idegen invázióval és pokoli gépeikkel szemben mi, az emberi faj utolsó túlélői megválasztottuk a sorsunkat: harcolunk, túlélünk és újjáépítünk!” – nyilatkozta a fejlesztés vezetője, Michel Thomazeau.
A játékban tehát apró kockákból kell felépítenünk saját világunkat, amihez teljesen szabad kezet kapunk. Minden átszabható, elpusztítható és újrateremthető, hogy milyen monumentális építményeket emelünk, az egyedül rajtunk és a fantáziánkon múlik.
Hogy a Stellar Overload végleges verziója mikor jelenhet meg, arról a fejlesztők egyelőre nem beszélnek. Addig is a hivatalos oldalon lehet támogatni a projektet és ezzel hozzáférni az alfa és béta változatokhoz, egyúttal előrendelni a teljes kiadást. ■

Stellar Overload
A legutóbbi Stellar Overload cikkek, hírek

hozzászólások (0)

további hírek

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.

Hozza a várt szintet a Battlefield 1

Mától megvásárolható az első világháborút feldolgozó akciójáték.