Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Stellar Overload címre váltott a Planets3

Új címet kapott a Cubical Drift játéka.

2015.12.12. 16:42 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Még 2014 tavaszán indult el a Planets3 Kickstarter kampánya, amely végül sikerrel is zárult. A fejlesztő Cubical Drift azonban nem elégedett meg ennyivel és később a játék saját oldalán is gyűjtést rendeztek, hogy minél nagyobb összeget fordíthassanak a játék elkészítésére. Az elmúlt másfél évben viszont alig hallhattunk a projektről, ám nem azért, mert eltűnt volna a süllyesztőben. A fejlesztők kemény munkájának köszönhetően a játék jelenleg alfa állapotában érhető el és a napokban újabb mérföldkőhöz érkezett. Elhagyta ugyanis eddig ismert címét, így mostantól Stellar Overloadként kereshetjük.
„Hosszas mérlegelés után a Stellar Overload címre cseréltük a Planets3-at. Úgy érezzük, az új cím hűen tükrözi a projekttel elérni kívánt célt, egyúttal szeretnénk bemutatni nektek a naprendszert, amin a játék alapul. A Stellar Overload egy kitalált katasztrófa, ami a kipusztította a naprendszerünket. Mikor történt? Miért? Még az őseink sem tudják a válaszokat. Az egyetlen, amiben biztosak vagyunk, hogy az esemény óta minden nap küzdelem a túlélésért. Egyesülve az idegen invázióval és pokoli gépeikkel szemben mi, az emberi faj utolsó túlélői megválasztottuk a sorsunkat: harcolunk, túlélünk és újjáépítünk!” – nyilatkozta a fejlesztés vezetője, Michel Thomazeau.
A játékban tehát apró kockákból kell felépítenünk saját világunkat, amihez teljesen szabad kezet kapunk. Minden átszabható, elpusztítható és újrateremthető, hogy milyen monumentális építményeket emelünk, az egyedül rajtunk és a fantáziánkon múlik.
Hogy a Stellar Overload végleges verziója mikor jelenhet meg, arról a fejlesztők egyelőre nem beszélnek. Addig is a hivatalos oldalon lehet támogatni a projektet és ezzel hozzáférni az alfa és béta változatokhoz, egyúttal előrendelni a teljes kiadást. ■

Stellar Overload
A legutóbbi Stellar Overload cikkek, hírek

hozzászólások (0)

további hírek

Tartalmas öt percben a Mass Effect: Andromedáról

Akció, felfedezés, dialógus, nyomozás és autózás, mind egy trailerben.

Death Stranding trailer a The Game Awardsról

Hideo Kojima nyerte az Industry Icon díjat, köszönetképpen pedig új előzetest villantott készülő játékából.

Várható megjelenések - 2016. december

Bár lecsengett az őszi főszezon, az utolsó hónapra is jutott néhány ígéretes premier.

Ingyenes Neverwinter Nightsszal indult el a GoG téli akciója

48 órán át szerezhető be ingyen az RPG Diamond Edition verziója.

JátszóDome: Killing Floor 2

Zoo_Lee a zombigyilkolós co-op játékba vetette bele magát.