Watch Dogs 2
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Elrajtolt a Star Citizen alfájának új változata

Az adományok idő közben átlépték a bűvös 100 millió dolláros határt is.

2015.12.13. 17:57 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Néhány napja még csak egy előzetest kapott, mostantól viszont már minden támogató számára elérhető a Star Citizen alfa változatának 2.0-s kiadása. Ebben egy sor új funkció és lehetőség debütál: kiléphetünk űrhajónk zsilipkapuján egy kis űrsétára, a fénysebesség 0,2-szeresével szelhetjük át az univerzumot, valamint három új űrhajó is érkezett (Constellation, Retaliator és Vanguard). Az univerzum is egyre bővül, egy új bolygó (Crusader), három új hold, három új űrállomás és egy új javítóállomás várja, hogy felfedezzük. A frissítésről részletesen a hivatalos oldalon olvashattok.
A játék bejelentése óta lehet támogatni a projektet. Már a Kickstarteren is szép sikert értek el, ezt pedig azóta a hivatalos oldalon folytatták. A napokban újabb mérföldkőhöz érkezett a gyűjtés: átlépte a 100 millió dolláros álomhatárt, amit több mint egymillió játékos dobott össze. ■

Star Citizen
A legutóbbi Star Citizen cikkek, hírek

hozzászólások (8)

stero
stero 2015.12.14. 08:04
Magyar kórházakra!
Sir Spike
Sir Spike 2015.12.14. 17:16
Hát, ha már napi 8-10 órát gürizek, akkor hadd döntsem el, hogy mire költöm. A kórházakat meg támogassák abból a sok szép adóból, amiket kénytelen vagyok befizetni. Köszönjük irgalmas szamaritánusok, leülhettek.
GeryG
GeryG 2015.12.14. 18:08
Szerintem csak arra céloztak a srácok, hogy az emberek hajlamosak mindenféle luxusholmira hamarabb elkölteni a pénzüket, mint olyasmire, amiből rajtuk kívül bárki más is profitálhat. Ha innen nézzük, teljesen igazuk van: ez sajnálatos dolog. Emiatt tök felesleges cinikusnak lenni... De én sem vagyok szent, én is előbb veszek magamnak egy pofa sört mintsem az árát egy hajléktalannak adnám.
Artyom
Artyom 2015.12.14. 21:20
Fizetés 50%-át leadózzuk kórházakra, szóval nyugodjatok meg. :)

Star Citizenre költéssel pedig nem egy szimpla játékra, hanem az álmainkra költünk.
Yaho0
Yaho0 2015.12.15. 09:16
Aki szívesen adakozik, az nem hőbörög, hogy más miért nem csinálja. Innentől kezdve nem szórakozhatsz többet, az összes pénzedet kórházakra és segítségnyújtásra kell költened! Nem így működik. Gyakorlatilag ők abból élnek, hogy sokak számára segítséget nyújtsanak, mi meg adakozunk ennek a létrejöveteléhez. Számomra ez is egy művészeti forma, ezért vagyunk emberek, mert valami többet is szeretnénk kapni az alapvető létfunkciók mellett.
további hírek

JátszóDome: Shadow Tactics - Blades of the Shogun #2

Nézd meg az első küldetés befejezését.

Készül az Uncharted: The Lost Legacy

Chloe Frazer kalandjaival folytatódik a Naughty Dog szériája.

Hivatalos - Jön a The Last of Us: Part II!

Elképesztően zseniális előzetes! Folytatódik Joel és Ellie zseniális kalandja!

9 perc Prey

A rövidke előzetes után egy jóval tartalmasabb is érkezett a The Game Awardsról.

Tartalmas öt percben a Mass Effect: Andromedáról

Akció, felfedezés, dialógus, nyomozás és autózás, mind egy trailerben.