Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Konzolokra is elkészül a Vector 36

PC-n egyelőre csak korai változatában érhető el a marsi versenyjáték, amely a héten új frissítést kapott.

2015.12.16. 18:15 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Úgy látszik, a Mars egyre jobban felkelti a videojáték-fejlesztők érdeklődését is, ugyanis az utóbbi időben egyre szaporodnak a vörös bolygón játszódó alkotások. Ilyen a Vector 36 is, amely a versenyjátékok táborát erősíti, azon belül is a VR-támogatással rendelkező alkotásokét. A futurisztikus száguldozás kulcsa ezúttal a tervezésben rejlik, ugyanis járgányunkat saját magunknak kell megterveznünk és megépítenünk. A siker záloga, hogy megtaláljuk az ideális egyensúlyt a jármű képességei és a saját versenyzési stílusunk között.
A Red River Studio alkotásának korai változata október óta érhető el a Steamen és a napokban új frissítést kapott. Ebben megújult a garázs, sokat javítottak a környezet és a járgányok megjelenésén, de dolgoztak azok irányításán és fizikán alapuló viselkedésén is. A törésmodell is frissült, valamint átalakították a pilótafülkék megjelenését is. Utóbbival kapcsolatban fontos újítás a teljes körű VR-támogatás. Ezeken túl a játékosok visszajelzéseire is odafigyeltek és azok mentén is történtek változtatások. Mindezekről a Steamen olvashattok bővebben.
Az új frissítéssel együtt a fejlesztők azt is bejelentették, hogy a jelenleg csak PC-re elérhető játék jövő év vége felé PlayStation 4-re és Xbox One-ra is meg fog jelenni. Előbbin támogatni fogja a PlayStation VR-t is. ■

előző
következő
Konzolokra is elkészül a Vector 36
Konzolokra is elkészül a Vector 36Konzolokra is elkészül a Vector 36Konzolokra is elkészül a Vector 36Konzolokra is elkészül a Vector 36Konzolokra is elkészül a Vector 36Konzolokra is elkészül a Vector 36Konzolokra is elkészül a Vector 36Konzolokra is elkészül a Vector 36Konzolokra is elkészül a Vector 36Konzolokra is elkészül a Vector 36Konzolokra is elkészül a Vector 36Konzolokra is elkészül a Vector 36

hozzászólások (0)

további hírek

Íme, a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands szóló módja

Az eddigi előzetesek rendre a kooperatív módot promózták, hát most megnézhetjük, milyen lesz egyedül játszani.

Már elérhető a Might & Magic Showdown korai változata

Megelevenednek az asztali szerepjátékok csatái.

For Honor harcosok és béta részletek

Hamarosan elrajtol a játék zárt bétája, ennek apropóján összegyűjtöttük az összes harcos bemutatkozó videóját. Garantált lehetőség van a bétában való részvételre is!

Év játéka 2016. szavazás

Ismét olvasóink szavazatai döntenek a díjak sorsáról.

Nyereményjáték gamescomos lootért!

Pólók, pendrive, párna és sok más jóság vár Rátok.