Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Konzol - Sony

A Sony megállapodott a Kojima Productionsszel

Kojima stúdiójának következő játéka PlayStation 4-exkluzív lesz.

2015.12.17. 06:29 | szerző: GeryG | kategória: Konzol - Sony

Mindenki előtt ismert a sztori, miszerint a Metal Gear szériát megálmodó Hideo Kojima összerúgta a port a Konamival, ezért hosszú évek együttműködése után elváltak útjaik. Ennek esett áldozatává többek között a Silent Hills projekt is. Kojima szerencsére nem az a kardjába dőlő típus, hamar talált magának másik partnert a folytatáshoz. Ez pedig nem más, mint a Sony.
„A PlayStation története a játékújításokról és nagyszerű új franchise-okról szól.” – mondta Andrew House, a Sony Computer Entertainment elnöke és globális vezérigazgatója – „Hideo Kojima nagy szerepet vállalt ebben a történetben, ezért nagy örömünkre szolgál, hogy a legújabb projektje a PlayStationnel együttműködésben születik meg. Örömmel várjuk a közös munkát, és szeretettel üdvözöljük a PlayStation csapatában.”
Bár a Kojima Productions immár tíz éve létezik, a Konamitól való elválás miatt úgy is tekinthetünk rá, mint egy vadonatúj játékfejlesztő-stúdió. Erről beszélt Kojima is.
„Új kihívás elé állít a saját, önálló stúdióm megalapítása, és örömömre szolgál, hogy ezt az utat a PlayStationnel kezdhetem el, akikkel már sok éve dolgozom együtt. Alig várom, hogy kiadjuk a PlayStationnel a legújabb lenyűgöző franchise játékunkat.”
Hogy ez milyen játék lesz, arról egyelőre semmit sem tudni. Az viszont biztos, hogy kizárólag PlayStation 4-re fog megjelenni. ■

hozzászólások (1)

GustyX
GustyX 2015.12.17. 09:10
Valószínűleg nem PS4 exkluzív lesz, hanem jön PC-re is. Ezt ő mondta.
további hírek

Elindult a GWENT zárt bétája

PC-n és Xbox One-on kezdődött meg az újabb tesztkör.

Milyen lett a Titanfall 2?

Megérkezett a játék hivatalos launch trailere és az első értékelések.

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.