Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Homeworld: Deserts of Kharak Homeworld: Deserts of Kharak

Készül a Homeworld: Deserts of Kharak

A Gearbox gondozásában készül a Homeworld játékok előzménye.

2015.12.18. 11:10 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A Relic Entertainment nevét a legtöbben a Warhammer 40,000 és a Company of Heroes stratégiai sorozatairól ismeri, de a stúdió még az előző évezredben a Homeworld című űrstratégiával debütált. A játék 2003-ban folytatást is kapott, ám attól kezdve hiába várták a rajongók további epizódok megjelenését. A kiadási jogok az évek során előbb a THQ-hoz vándoroltak, majd annak csődje után a Gearbox vásárolta meg azokat. Ők azonban a folytatás helyett inkább a tutira szavaztak: elkészítették az első két rész HD feldolgozását, ami kimondottan jól is sikerült.
Tegnap végül megtörtént a régóta várt nagy bejelentés: új Homeworld játék készül. Ám a Homeworld: Deserts of Kharak nem folytatás, hanem előzménytörténet lesz, ami ráadásul nem is űrstratégia lesz. A játék a Kharak pusztulás szélén álló, sivatagos bolygóján játszódik, nekünk pedig ezt kell megakadályoznunk. Az ehhez vezető kulcs viszont mélyen az ellenség által uralt területen belül található, vagyis a konfrontáció elkerülhetetlen. Kutatásunk során földi és légi egységekből álló flotta áll majd rendelkezésünkre, amely egyszerű vadászgépektől a hatalmas rombolókig terjed. Ezekre szükség is lesz, hiszen a környezet sem lesz hozzánk kegyes: végeláthatatlan homoktengerek és mély kráterek választanak el minket úti célunktól, hogy az ellenségről ne is beszéljünk. Őket csak kifinomult taktikai érzékkel, valamint okosan meghozott stratégiai döntések által győzhetjük le.
A Homeworld: Deserts of Kharak a Blackbird Interactive stúdiójában készül, megjelenésére pedig már nem is kell sokat várni: január 20-án debütál a játék a Steamen, ahol már elő is lehet rendelni. Aki korábban már megvásárolta a Homeworld Remastered Collectiont, annak 20% kedvezmény is jár az árából. ■

előző
következő
Készül a Homeworld: Deserts of Kharak
Készül a Homeworld: Deserts of KharakKészül a Homeworld: Deserts of KharakKészül a Homeworld: Deserts of KharakKészül a Homeworld: Deserts of KharakKészül a Homeworld: Deserts of KharakKészül a Homeworld: Deserts of KharakKészül a Homeworld: Deserts of KharakKészül a Homeworld: Deserts of KharakKészül a Homeworld: Deserts of Kharak
Homeworld: Deserts of Kharak
A legutóbbi Homeworld: Deserts of Kharak cikkek, hírek

hozzászólások (1)

ivanova36
ivanova36 2015.12.18. 11:34
Érdekes koncepció hogy a korábbi HW játékokból ismert dolgokat ültetik át a felszínre, kérdés hogy mennyire fog sikerülni. Valahol örülök neki hogy lesz újabb HW játék, tehát nem lett elfeledve a világ, viszont szomorú is vagyok hogy nem az űrben fog játszódni. Így viszont kicsit rókabőrnek érzem hogy előzmény készült, és nem történetet tovább gördítő folytatás. A 46 eruos ára sem annyira baráti.
Pedig a Warhammer 40k Armada mellé elfért volna egy HW 3.

Végül is majd meglátjuk milyen lesz, egyelőre inkább rossz az első benyomásom, semmint jó.
további hírek

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.

Hozza a várt szintet a Battlefield 1

Mától megvásárolható az első világháborút feldolgozó akciójáték.